(Poistunut julkaisusta)

Head of Marketing
Korkia

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Haemme nyt Korkialle uutta markkinointipäällikköä vastaamaan ja kehittämään konsernin markkinointia sekä tekemään Korkiasta huippubrändiä!

Korkialla kaikkea toimintaamme yhdistää sijoittaminen, kehittäminen ja rahoittaminen. Useimpien tarjoamiemme palvelujen suora seuraus on yhteiskunnan kestävän kehityksen edistäminen. Palvelujamme ovat laajat sijoittajan palvelut ja varallisuudenhoito, kasvuyhtiöiden kehittäminen ja rahoittaminen, pääomasijoittaminen, liikkeenjohdon konsultointi sekä corporate finance -palvelut. Asiakaskohderyhmämme on siis erittäin laaja, mikä näkyy myös markkinoinnin tehtävissä ja työnkuvassa.

Markkinointipäällikkönä vastaat konsernin markkinoinnista ja sen kehittämisestä. Tulemme syksyn aikana panostamaan erityisesti uusasiakashankintaan ja asiakaspolun kehittämiseen niin sijoittamisen kuin konsultoinnin puolella. Samalla tavoitteenamme on kasvattaa merkittävästi Korkian näkyvyyttä ja tunnettavuutta – päästä niin sanotusti ”seuraavalle levelille”.

Minkälaista markkinointia olemme tähän asti tehneet? Olemme panostaneet sisällöntuotantoon ja haluamme kovasti kertoa maailmalle, kuinka hienoissa hankkeissa olemme mukana auttamassa asiakkaitamme pääsemään tavoitteisiinsa. Lisäksi järjestämme säännöllisesti asiakkaillemme tilaisuuksia pienimuotoisista asiakasilloista isoihin seminaareihin sekä osallistumme messuihin ja muihin tapahtumiin.

Markkinointipäällikkönä vastaat edellä mainittujen asioiden lisäksi toimittajasuhteiden ylläpidosta, myyntimateriaalien ja esitteiden suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä ulkoisesta viestinnästä, esimerkiksi sosiaalisen median kanavien ylläpidosta, uutiskirjeiden laatimisesta sekä näkyvyyskampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta.

Paikka mahdollistaa työskentelyn laaja-alaisesti kaikkien konsernin yksikköjen ja eri tiimien kanssa, ja on tärkeässä asemassa, jotta onnistumisemme ja osaamisemme välittyisi myös talon ulkopuolelle. Tehtävä mahdollistaa, mutta toisaalta myös vaatii oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyä.

Korkialla on lähivuosille kovat kasvutavoitteet ja tässä onnistuaksemme haluamme panostaa konsernin markkinointiin. Siksi toivomme, että sinulla olisi tehtävän kannalta relevantti tutkinto ja kokemusta vaativammista markkinoinnin tehtävistä ja esimerkiksi mediasuhteiden ylläpitämisestä. Finanssialalla toimimisen myötä Finanssivalvonta ja lainsäädäntö luovat myös omat raaminsa toiminnalle, joten toimialan tuntemuksesta on hyötyä mutta se ei ole välttämätöntä.

Kasvamme ja kansainvälistymme kovaa vauhtia ja uskallamme taata, että liittymällä joukkoomme pääset osaksi innostavaa kasvutarinaa – niin hyvässä kuin pahassa. Askel kerralla kuljemme kohti meidän korkialaisten visiota!

 

Innostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Korkiasta antaa nykyinen markkinointipäällikkömme Anna Nousiainen (anna.nousiainen@korkia.fi tai +358 40 414 3646). Jos et ole ihan varma, onko tämä paikka juuri sinulle, niin vinkkaa verkostollesi, josko joku tuttavasi löytäisi tästä unelmiensa työpaikan. Lähetäthän työhakemuksen ja CV:n osoitteeseen rekry@korkia.fi pikimmiten, kuitenkin viimeistään 30.9.2018. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Checklist – odotamme sinulta
● Vähintään 3-5 vuoden kokemusta ja näyttöjä markkinoinnista sekä mediasuhteiden hallinnasta
● Aikaisempi kokemus finanssialalta tai pörssiyhtiön sijoittajaviestinnästä katsotaan eduksi
● Ymmärrystä niin B2B kuin B2C-markkinoinnista
● Erinomaisia suullisia ja kirjallisia taitoja suomeksi ja englanniksi
● Visuaalista silmää. Lisäksi Photoshop-, InDesign- ja Illustrator -ohjelmien hallinta katsotaan eduksi
● Näkemyksellisyyttä, oma-aloitteisuutta ja halua työskennellä kädet savessa
● Relevantti akateeminen tutkinto (esimerkiksi KTM, DI tai tradenomi) tai olet opintojesi loppusuoralla