Head of IT platforms and development
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja 4000 työntekijää. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.


Aalto-yliopiston IT-palvelut tukee tutkijoitamme, opettajiamme, opiskelijoitamme ja muuta henkilökuntaa tuottamalla huippuluokan palveluja, jotka mahdollistavat joustavan, laaja-alaisen ja tietoturvallisen työnteon ajasta ja paikasta riippumatta. Yhteisöömme kuuluu 130 osaavaa ja motivoitunutta IT-ammattilaista.


Innostutko huippuosaajien johtamisesta ja coachaamisesta? Motivoidutko työskentelystä IT-johtoryhmätason työskentelystä sekä strategiseen suunnitteluun ja päätöksentekoon osallistumisesta?


Haemme joukkoomme päällikköä nimikkeellä Head of IT platforms and development johtamaan Aalto-yliopiston IT-kehitysyksikköä.


Lue lisää tästä vastuullisesta, henkilöjohtamiseen ja strategiseen suunnitteluun keskittyvästä avainroolistamme lisää englanninkielisestä hakuilmoituksesta


Hae tehtävää su 24.11. mennessä hakujärjestelmämme kautta, ja liity osaksi inspiroivaa yhteisöämme!


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot