(Poistunut julkaisusta)

Head of Infrastructure and Operations
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Nykyisen henkilön siirtyessä talon sisällä uusiin tehtäviin, haussa on

Head of Infrastructure and Operations

Toimipaikkasi voi olla Helsinki, Tampere tai Jyväskylä.

Haemme tehtävään henkilöä, joka vahvistaa osaamistamme ja rakentaa Digian strategiaa, asiakastoimituksia ja liiketoimintaa tukevaa liiketoiminta-alustaa ja ympäristöä. Etsimämme henkilö työskentelee Digian infrastruktuurin ja digitaalisen alustan suunnittelu-, kehitys- ja hallinnointitehtävissä. Toimenkuvaan kuuluu infrastruktuuriin (mm. pilvi- ja palvelinalustat, työasemaympäristö, tietoliikenne, tietoturva, viestintäratkaisut) ja järjestelmäalustaan liittyvien tehtävien lisäksi liiketoimintahankkeiden ja yritysjärjestelyiden projektipäällikkötehtäviä hallinnollisessa ja teknisessä roolissa.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Digian 24/7 palvelutuotannon, prosessien omistajien ja eri liiketoimintojen yhteyshenkilöiden, sekä kumppaneiden ja palveluntarjoajien kanssa. Toimit osana Digian CIO Office -toimintoa yhdessä palveluista, järjestelmistä sekä prosessien- ja laadunhallinnasta vastaavien kollegoiden kanssa. Raportoit tehtävässäsi CIO:lle.

Menestymisesi on taattua, jos sinulla on

  • osaamista ja näkemystä teknologisten mahdollisuuksien ja riskien tunnistamiseen
  • rohkeutta astua mukavuusalueesi ulkopuolelle uskoen itseesi sekä työkavereiden tukeen
  • kykyä viestiä vakuuttavasti niin suomeksi kuin englanniksi
  • täsmällisyyttä ja järjestelmällisyyttä kaikessa tekemisessä
  • itsenäinen ja tavoitteellinen työskentelytapa.

Digiassa voit rakentaa oman pelikenttäsi, saat vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Toimit vastuullisessa avainroolissa, jossa voit vaikuttaa omalla osaamisellasi ja näkemyksellisyydelläsi Digian kasvuun ja pääset mukaan rakentamaan sujuvampaa digiarkea. Saat tietenkin myös joustavat työskentelyolosuhteet, kilpailukykyisen palkan ja kattavat työsuhde-edut sekä tietenkin mahtavat ja auttavaiset työkaverit!

Haku päättyy 23.3.2018! Mikäli sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä Mikkoon: mikko.salmensaari(at)digia.com.