(Poistunut julkaisusta)

HEAD OF HR, FINLAND
Normet Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Oletko sinä Normetin Suomen uusi HR-päällikkö?

Olet HR-päällikkönä vastuussa  Normet Suomen HR-toiminnoista ja tuet liiketoimintaa HR-näkökulmasta. Tehtävässä vastaat Normet Suomen palkkahallinnosta, johdat ulkoistettua palkanlaskentaa, vastaat Normet Suomen rekrytoinneista ja henkilöstön kehittämisestä sekä palkitsemisesta. Lisäksi kehität ja johdat ihmisiä parhaisiin prosesseihin sekä käytäntöihin henkilöstöhallinnon osalta osana Normet-konsernia. Tehtävässä menestyminen edellyttää, että tunnet erinomaisesti teknologiateollisuuden TES-säädäntöä ja olet ajan hermolla siitä, mitä lokaalissa suomalaisessa työlainsäädännössä tapahtuu. Tässä työssä pääset aidosti osaksi kansainvälistä yhteisöä, sillä kuulut avainhenkilönä Normet-konsernin HR-johtoryhmään. Tehtävä sijaitsee Iisalmessa. 

Odotamme, että olet palveluhenkinen ja monipuolinen ammattilainen, omaat laajaa ja monipuolista kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä. Sinulla on kehittävä työote ja kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia. Sinulla on myös oivaltavia uusia näkemyksiä, ja tuot aktiivisesti esille parempia tapoja toimia. Tartut mielelläsi vastuullisiin haasteisiin, mutta rutiinityötkin luonnistuvat. Olet oma-aloitteinen, itsenäinen sekä ongelmanratkaisuhenkinen. Osaat työskennellä ripeästi ja tarkasti paineenkin alla. Tiukat aikataulut ja paine eivät näy työn laadussa. Sekä suullinen että kirjallinen suomen ja englannin kielesi on sujuvaa, muu kielitaito on tehtävän hoitamisessa eduksi. 

Tarjoamme

• hyvät työolosuhteet, kannustavan työilmapiirin sekä liikunta- ja hyvinvointietuuden (ePassi)
• mainioita henkilökunta-alennuksia
• todella mielenkiintoisen ja monipuolisen työn hektisessä sekä dynaamisessa ympäristössä
• mahdollisuuden edetä erittäin kasvavassa globaalissa kansainvälisessä yrityksessä huippu HR-johtaja-ammattilaiseksi

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin seniorikonsultti Ari Rantala, p. 040 822 7042, ari.rantala@mercuriurval.com. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 2.2.2020 mennessä viitteellä FI-14922 osoitteessa www.mercuriurval.fi