(Poistunut julkaisusta)

Head of Growth Enablement/Marketing
Fidelix Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Etsimme nyt sinua

Head of Growth Enablement/Marketing

kasvattamaan teknologialiiketoimintaamme.

Etsimme huippuluokan digitaalisen markkinoinnin, oppimisen ja yritysmielikuvan rakentajaa vastaamaan keskeisistä tulevaa kasvuamme mahdollistavista osa-alueista. Fidelix kehittää kilpailukykyistä ja modernia teknologiaa, joka tekee rakennuksista fiksumpia. Valmistaudumme juuri isoon askeleeseen ja tulemme panostamaan merkittävästi kasvuamme mahdollistaviin osa-alueisiin. Tavoitteenamme on räjähtävä kasvu ja ripeä kansainvälistyminen. Olisiko sinusta meidän kasvumme vauhdittajaksi?

Tiimisi vastuulle kuuluvat Inbound marketing, joilla tavoitellaan erittäin tehokasta vaikuttamista sekä loppuasiakkaaseen (kiinteistöomistaja) että ratkaisut rakentaviin partnereihimme kaikissa meille relevanteissa maissa. Onnistumista mitataan myynnin kasvulla ja myynnin kvalifioimilla liideillä.

Alkutaipaleella olevasta Fidelix Academystä tulee kasvattaa alan johtava koulutusplatformi – sanomattakin lienee selvää, että sen täytyy olla mahdollisimman digitaalinen. Tässä tavoite on kaksinkertaistaa Fidelix osaajien määrä.

Tiimisi vastuulle kuuluu myös toimialan johtavan Talent Acquisition ja Onboarding Platformin kehittäminen. Kasvumme vaatii niin juniori- kuin senioriosaajien rekrytointia ja tehokasta perehdyttämistä.

Apunasi on kahden huippuammattilaisen tiimi. Raportoit Fidelixin toimitusjohtajalle ja kuulut maajohtoryhmäämme.

Mitä Fidelix lupaa sinulle?

  • Yrittäjähenkisyyttä ja positiivista anarkiaa!
  • Meillä saat sekä vapautta että vastuuta – luotamme sinun kovaan ammattitaitoosi.
  • Saat itsenäisen roolin, mutta et jää koskaan yksin. Teemme tiimityötä.

Monipuoliset työtehtävät, joihin saat aidosti itse vaikuttaa.
Huikean kasvumatkan – sinulla on avainrooli Fidelixin kasvussa, ja oma osaamisesi kasvaa sen mukana.
Työyhteisön, jolta saat tukea ja jossa on ilo tehdä töitä. Meillä arvostetaan aktiivista otetta ja oma-aloitteista tapaa tehdä töitä sekä vahvaa yhteispeliä!

Olisitko juuri sinä sopiva tekijä meille?

  • Sinulla on osaamista ja kokemusta edellä mainituilta relevanteilta alueilta – ei välttämättä kaikilta.
  • Ongelmanratkaisukykysi on huippuluokkaa ja nautit kiperistäkin haasteista.
  • Olet innostava ja kannustava esimies. Saat tiimisi liekkeihin ja pysyt tukemaan heidän ammatillista kehittymistään.
  • Tulet tekemään yhteistyötä lukuisten sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa – olet hyvä kuuntelemaan, ideoimaan ja tuomaan omat näkemyksesi pöytään. Asiakasrajapinnassa työskentely on sinulle luonnollista.
  • Silmissäsi syttyy kipinä, kun puhumme Fidelixin kasvusta ja liekkisi roihahtaa, kun pääset toteuttamaan kasvutarinaamme.
  • Nautit vastuun saamisesta!
  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, ja osaat sujuvasti sekä suomea että englantia. Ruotsin kielen sujuva osaaminen katsotaan isoksi eduksi.

Fidelixissä on nyt tarjolla tehtävä digitaalisen Growth Marketingin eturintamassa ja megatrendien puolella. Pääset työskentelemään palveluiden parissa, jotka tuovat merkittävän edun rakennusten energian ja muiden resurssien optimointiin. Mielipiteesi kuullaan ja osaamistasi arvostetaan – tule joukkoomme! Katso lisää: www.fidelix.fi

#Flow_how #EcoSmart

Lisätietoja tehtävästä antaa Compass Human Resources Groupin konsultti Sampo Syväoja, puh. +358 45 631 5833 (16.3. jälkeen).

Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 31.3. osoitteessa: https://bit.ly/2W6Jmna