(Poistunut julkaisusta)

Head of Group Reporting konsernilaskennan raportointitiimiin
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Etsimme konsernilaskennan raportointitiimiimme esimiestä vastaamaan tiimin toiminnasta sekä kehittämään toimintaa pitkäjänteisesti. Hakemamme

Head of Group Reporting

vastaa kuukausittaisesta konserniraportointiprosessista ja huolehtii ulkoisten kvartaali- ja vuosiraporttien tuottamisesta. Lisäksi vastuisiin kuuluu näihin liittyvien prosessien ja kontrollien kehittäminen. Lisäksi kehität toimintaa tiiviissä yhteistyössä sidosryhmiesi kanssa. Tehtävässä vastaat kaksihenkisen tiimisi johtamisesta. Raportoit tehtävässäsi Group Accounting and Reporting -toiminnon johtajalle. 

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta vaativista konserniraportoinnin ja konsolidoinnin tehtävistä IFRS-ympäristössä, jossa olet itsenäisesti kantanut vastuuta tehtäväkokonaisuuksista. Sinulle on mahdollisesti jo karttunut esimieskokemusta, jota pystyt hyödyntämään tehtävässä toimiessasi. Osaat käyttää sujuvasti eri järjestelmiä ja tukea muita uuden opettelussa. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä tehtävään soveltuva kaupallinen korkeakoulututkinto. Lisäksi sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja olet tottunut työskentelemään itseohjautuvasti, pitäen aikataulut hallinnassa tarvittaessa myös kiireen keskellä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset oppimaan uutta ja kehittämään ammattitaitoasi omalla osaamisalueellasi. Suomen suurimmassa rakennusalan konsernissa on myös ison talon henkilöstöedut ja koulutusmahdollisuudet. Haluamme luoda työympäristön, jossa työntekijämme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Ammattitaitoiset ja onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä, ja annamme vapauden luoda uutta ja haastaa. Arvoissamme korostuu yhteistyö ja avoin tiedonjako, sekä eettisyys ja kestävät ympäristöratkaisut. Lisäksi panostamme korkeatasoiseen laatuun ja asiantuntemukseen. Me luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon. 

Lisätietoja tehtävästä antaa VP Group Accounting & Reporting Petri Iljin, 040 725 3878, pe 23.8. klo 10-11 ja pe 30.8. klo 10-11 sekä yhteistyökumppanimme HRS Advisorsin Maiju Kangas, 050 302 7185.

Hae paikkaa 1.9.2019 mennessä oheisen linkin kautta.