HEAD OF FINANCIAL ACCOUNTING
Attendo Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Haemme ulkoisen laskennan ammattilaista Ruoholahteen. Omien vastuidesi lisäksi teet tiivistä yhteistyötä Oulun palvelukeskuksen kanssa prosessien ja järjestelmien kehittämiseen osalta.

Oletko intohimoinen ulkoisen laskennan ammattilainen ja vailla uusia haasteita? Suomen Attendon Head of Financial Accounting roolissa saat vastuullesi kokonaisuudessaan ulkoisen laskennan. Yrityksen tilinpäätökset yhteistyössä Oulun palvelukeskuksen kanssa kuuluvat sinulle ja omaat myös vahvan osaamisen IFRS:stä. Otat taseen haltuusi aina kassavirtaa myöden. Tämän lisäksi verotukseen liittyvät asiat sekä Internal Controls työllistävät sinua. Kokonaisuuteen kuuluu yli sata juridista yhtiötä Suomessa. Jos olet aiemmissa rooleissasi osallistunut kiinteistöihin liittyvään ulkoiseen laskentaan, se ei ole haitaksi. Sinulla on kiinnostusta ja näkemystä prosessien automatisointiin ja robotiikan hyödyntämiseen.

Toivomme sinulla olevan kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet suorittanut opintosi korkeakoulutasolla ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Työtavoiltasi olet oma-aloitteinen  ja osaat tarttua oikeisiin asioihin rivakasti. Työskentelet määrätietoisesti ja vastuullisesti. Olet yhteistyökykyinen ja toisia kuunteleva ja auttavainen esimies.

Tarjoamme:

  • Mahdollisuuden merkittävässä avainroolissa toiminnan ja prosessien kehittämiseen yhdessä muiden ammattilaisten kanssa.
  • Monipuolisen roolin ja tehtäväkentän.
  • Mahdollisuuden omaan ammatilliseen kehittymiseen.
  • Modernit toimitilat sekä dynaamisen ilmapiirin.

Hae tehtävää 23.2.2020 mennessä osoitteessa  www.mercuriurval.fi  viitenumerolla  FI-15012. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi.  Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultit Elisa Puolakka,  puh. 040 713 1583 ja/tai Ari Rantala puh. 0408227042.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot