(Poistunut julkaisusta)

Head of Enterprise Architecture / Fennia, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020


Fennia – Yrittämistä ja elämää varten

Olemme yritysten, yrittäjien ja kotitalouksien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Työntekijänä olet tärkeä osa joukkuettamme, jolla on asenne kohdallaan ja innostunut ote työhön. Juuri nyt uudistumme voimakkaasti ja etsimme joukkoomme lisää kehittymis- ja kehittämishaluisia fennialaisia. Fennia-konsernin palvelut tuottavat Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia, Henki-Fennia, Fennia Varainhoito Oy, Fennia-palvelu Oy sekä Fennia Kiinteistöt Oy.

Haluatko olla kehityksen kärjessä? Haemme nyt sinua kehittämishakuinen ja näkemyksellinen

Head of Enterprise Architecture

vastaamaan suuren digitaalisen muutoksen läpiviennistä. Työskentelet läheisessä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa vastaten kokonaisarkkitehtuurin hyötyjen toteutumisesta liiketoiminnalle. Luot ja ylläpidät kokonaisarkkitehtuurin periaatteita, standardeja ja parhaita käytäntöjä siten, että ne ovat yhdenmukaiset liiketoiminnan vision ja strategian kanssa sekä noudattavat Fennian toimintamallia. Toimit arkkitehtien esimiehenä ja kehität tiimin toimintaa. Luot etenemissuunnitelman kokonaisarkkitehtuurin kehittämiseksi ja vastaat tiimisi kanssa kehittämisen toteuttamisesta. Määrittelet teknologian, sovellukset ja tiedot, joita tarvitaan kokonaisarkkitehtuurin ja prosessien suorittamiseen. Seuraat toimialaa ja teknologian trendejä pitkän aikavälin kehittämissuunnitelmia varten.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa kokemusta kokonaisarkkitehtuurityöstä sekä kokemusta projektien johtamisesta ja digitaalisten muutoksien läpiviennistä. Sinulla on vahvat yhteistyö-, vuorovaikutus- ja esiintymistaidot. Johdat tiimiäsi innostavalla otteella. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Suhtaudut positiivisesti haasteellisiin ja uusin tilanteisiin ja sinulla on hyvä paineensietokyky.

Tarjoamme sinulle avainroolia, jossa pääset hyödyntämään uusinta teknologiaa ja rakentamaan Fennian strategista muutosta. Olet mukana vaikuttamassa liiketoiminnan kehittämiseen sekä pääset kehittymään myös itse. Työssäsi sinulla on osaavan tiimisi tuki ja modernit toimitilat Pasilan pääkonttorillamme.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Head of CIO Office Petteri Aaltonen ti 28.1. klo 14:00–15:00 ja ke 29.1. klo 15:00–16:30, puh. 0400 423 661. Voit olla yhteydessä myös MPS:n konsultteihin Sani Kaajakseen ma 27.1. klo 12:00–13:30, puh. 020 746 9453 ja Heidi Paloon to 30.1. klo 14–15, puh. 020 746 9628. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 2.2.2020 mennessä.