Head of Digital Marketing
Barona Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Haa - saimme sinut funnelin puoliväliin: luethan nyt etsintäkuulutustamme markkinoinnin digitiimin vetäjästä. Loistavaa! Jos sinulla on kokemusta esihenkilöydestä tai markkinointia tekevien asiakastiimien vetämisestä ja hallitset markkinoinnin teknologioita myös käytännössä, jatkahan lukemista – tulevaisuutemme voisi olla yhteinen!

Haluatko luoda kasvua ja konkretisoida tuloksia? Lähtökohdat siihen ovat tukevat. Markkinoinnin digiasiantuntijamme yhdessä Baronalta konsultiksi karkaavan nykyisen digimarkkinoinnin kipparin kanssa ovat tehneet hyvää työtä. Meillä sinua ei siis odota vain tyhjä pöytä ja pitkä lista toiveita. Sen sijaan pääset vauhdittamaan jo oikealla uralle saatua digimarkkinoinnin kehitystä osaamisellasi ja ammattitaidollasi.

Mitä Head of Digital Marketing tekee? Tehtävässä kasvatat Baronan ja yritysasiakkaidemme liiketoimintaa digimarkkinoinnin keinoin. Vastaat tiimin käyttämästä teknologiasta ja ohjaat päivittäistä suunnittelua, kehitystä, toteutusta ja raportointia. Tehtäväsi on loistaa esihenkilönä ja koordinoida kumppaniyhteistyötä. Oman linnakkeen sijaan työskentelemme markkinoinnissa Baronan liiketoimintayksiköiden apuna ja tukena. Työssäsi saat konkreettisia liiketoiminnallisia tavoitteita, joihin ideoit markkinoinnin ratkaisuja ja raportoit tuloksia.

Digimarkkinoinnissa meillä keskeisessä roolissa ovat mainonnanhallinta ja -ostoalustat, automaatioratkaisut sekä analytiikka- ja raportointi. Näitä kaikkia olemme kehittäneet sekä prosesseina että toteutuksina omin voimin ja kumppaneidemme osaamiseen tukeutuen. Tätä työtä viisautesi viitoittamana haluamme jatkaa yhdessä!

Tiedät onnistuneesi Head of Digital Marketing -roolissa, kun markkinoinnin digitiimi onnistuu ja innostuu työssään. Lisäksi jos B2B:n saralla kuukausittaiset MQL-tavoitteet täyttyvät ja B2C-sektorilla CPA pysyy viitearvoissa, olet jo onnistunut superhyvin.

Tiimissäsi on jo hyvää digimarkkinoinnin osaamista, jota vankka taustasi täydentää. Esihenkilönä ja sparraajana vastuusi on suuri – olethan digin esikuva ja mentori osaaville asiantuntijoille. Asiantuntijoita tapaatkin jo rekrytointiprosessin aikana.

Mitä markkinointi Baronalla on? Markkinointimme tavoitteena on tehdä liiketoimintaa kasvattavaa konseptointia, kommunikaatiota ja mainontaa Baronalle sekä lukuisille yritysasiakkaillemme. Siinä ohessa haluamme uudistaa mielikuvaa Baronasta. Uskomme tulosten näyttämisen tärkeyteen ja mittaamme markkinoinnin onnistumista eri tavoin.

Digimarkkinoinnin työpareina ahkeroivat sisältömarkkinoinnin mestarit ja lisäksi markkinointi- ja viestintäporukkaan kuuluu sisäisen ja ulkoisen viestinnän tehotiimi! Siinä missä omat taitomme loppuvat, meitä tukevat kumppanit sekä Baronan teknologia- ja myyntitiimit.

Barona – mitä se nykyään on? Barona on tulevaisuuden palveluyhtiö, jossa työ ja teknologia kohtaavat. Rekrytoimme, koulutamme, konsultoimme, valmennamme ja kuntoutamme. Rakennamme yrityksille hengästyttäviä palveluratkaisuita, joissa yhdistämme ihmisten ja teknologian potentiaalin inhimillisellä otteella. Uskomme moderniin ja vastuulliseen työelämään, jossa jokaiselle löytyy sopiva paikka, kunhan asenne on kunnossa ja halua oppia uutta löytyy.

Haluamme sinut tiimiin, jos innostuit ja löysit itsesi yllä kerrotusta. Työssäsi tarvitset useita vuosia käytännön kokemusta eri digimarkkinoinnin osa-alueilta sekä tiimin vetämisestä. Aiemmat näytöt tulospohjaisen mainonnan suunnittelusta ja automaatioalustoiden kehityksestä ovat myös tarpeen.

Meillä pääset todella intohimoiseen markkinoinnin ja viestinnän porukkaan, jossa myös sinä opit varmasti uutta. Tuloksia pääset tavoittelemaan järkevillä budjeteilla ja toimivalla teknologialla. Asiat, joissa vielä kompuroimme, haluamme ratkoa yhdessä kanssasi!

Me tarjoamme sinulle:

Näyteikkunan työllesi: Baronan kanavissa työsi tavoittaa yli miljoona suomalaista joka kuukausi.

 • Hyvät lähtökohdat markkinoinnin teknologioiden ja toteutusten kehittämiseen
 • Merkityksellisyyttä: kaikkien baronalaisten työllä on yksilöille, yrityksille ja yhteiskunnalle iso merkitys. Olemmehan mm. Suomen 6. suurin työnantaja!
 • Iloa ja apinan raivoa sopivassa suhteessa: teemme kunnianhimolla töitä, mutta ilolla ja yhdessä, eikä työkaverille koskaan käännetä selkää. Emme ole vain töissä täällä.
 • Vapauden ja vastuun filosofia: työkulttuurissamme kukin on vastuussa omasta tekemisestään ja vierastamme tiukasti ylhäältä ohjeistettua etenemistapaa.
 • Perusasiat kohdillaan: asiallisen palkkauksen sekä joustavat työajat – ja sijainnit. Uskomme sekä fyysisiin kohtaamisiin että digiläsnäoloon.

Haethan heti! Hakuaika kestää 21.6. saakka.

Jos yhä luet ilmoitusta – laitahan hakemusta tulemaan. Kerro siinä osaamisestasi, palkkatoiveestasi sekä syistä hakea juuri Baronalle. Kerro meille, missä haluat seuraavaksi onnistua! Työhistorian voit tiivistää linkkiin LinkedIn-profiilisi. Historian kertaamisen sijaan voit kertoa asioista, joita olet työssä oppinut!

Heräsikö kysymyksiä?

Hakua koskeviin kysymyksiisi vastaa tuleva esihenkilösi, Baronan CMO Aarne Töllinen (aarne.tollinen@barona.fi), 043 824 8802. Laita puhelun perään tekstari, jos et Aarnea ensisoitolla tavoita.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1464640
 • Tehtäväalue: Markkinointi ja media, Viestintä
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 21.6.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: (aarne.tollinen (a) barona.fi)
 • Puhelin: 0438248802
 • Sijainti: Helsinki