(Poistunut julkaisusta)

Head of Design & Motion
Dingle

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Dingle etsii todellista moniosaajaa Design & Motion -osaamisalueen vetäjäksi. 

Dinglen Head of Design & Motion -tehtävässä tarvitaan sekä laajaa että syvällistä graafista osaamista. Etsimme mahtavan tyypin ja huippuosaajan yhdistelmää, joka haluaa kasvaa omassa tehtävässään samalla motivoiden muita kehittymään ja ideoimaan rohkeasti uutta.

Sinun tulisi olla vahva visuaalinen konseptisuunnittelija. Osaat ja haluat myös toteuttaa graafista suunnittelua. Olet siis "kädet savessa -AD". Sen lisäksi sinun tulisi johtaa Design & Motion -porukkamme osaamista valmentavalla tyylillä. Tekemisen lopputuloksena on laadukasta, tavoitteisiin johtavaa sisältöä: visuaalisia ilmeitä, videoita, mainoksia ja merkityksellistä sisältöä maailman kohdattavaksi. 

Operatiivisen tekemisen lisäksi johdat Design & Motion -palveluiden kehittämistä ja tuotteistamista ja toimit osana Dinglen johtoryhmää. Uskot siihen, että markkinoinnin tulee uudistua kokeilevan kulttuurin avulla. Haluat markkinoinnin tuottavan tuloksia ja tiedät, ettei tuloksia tule ilman kykyä ja luovuutta hyödyntää datan ja sisältöjen yhdistämistä. Tehtävä edellyttää sekä suomen että englannin kielen erinomaista hallitsemista. 

Mahtavien kollegoiden, rennon ja mukavan ilmapiirin sekä aamupuuron lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä töitä joustavasti ja etänä. Saat myös lounas- ja liikuntaedun, pääset mukaan mukaviin illanviettoihin yhdessä muiden dinglaajien kanssa ja tuemme osaamisesi kehittymistä.

Jos olet edes lähellä kuvaustamme, niin hakemus kannattaa lähettää. Lähetäthän sen palkkatoiveineen 28.2. mennessä. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Hilvo pe 16.2. klo 10-11, puh. 040 560 6869.