(Poistunut julkaisusta)

HEAD OF DEBT COLLECTION, Turku
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Arvato on oman toimialansa johtava, kansainvälinen palveluntarjoaja, jonka yli 70 000 työntekijää yli 40 maassa työskentelevät päivittäin asiakkaiden menestyksen eteen. Digitaalisuus on osa kaikkea liiketoimintaamme.
Arvato Financial Solutionsin palvelutarjoamaan kuuluvat taloushallinnon ulkoistuspalvelut (O2C) sekä rahoituksen ja maksamisen ratkaisut.
Yli 10 000 asiakastamme toimivat mm. vähittäis- ja verkkokaupan, vakuutus- ja rahoitusalan sekä terveydenhuollon parissa. Arvato Financial Solutions Nordic on toiminut Suomessa vuodesta 2001. Toimistomme ovat Helsingissä ja Turussa.

 

Haemme nyt Turun toimistolle vahvaa ammattilaista

HEAD OF DEBT COLLECTION –rooliin.

Tehtäviisi kuulu vastata kokonaisuudessaan Turun toimipisteestä. Tunnet perintäliiketoimintaa ja osaat johtaa hyödyntäen analytiikkaa ja tuloslukuja. Sinulla on vahva liiketoiminnallinen näkemys ja tuloshakuinen ote tekemisessä. Johdat ihmisiä jämäkällä mutta lempeällä otteella. Motivoidut ihmisten onnistumisesta ja tuloksellisen liiketoiminnan tekemisestä. Osaat miettiä asioita myös strategisella tasolla operatiivista puolta unohtamatta.

Kykenet tekemään päätöksiä ja elämään muutoksessa. Suhtaudut myönteisesti kehitykseen ja haluat olla mukana uudistamassa ja jalkauttamassa muutoksia. Esimiehenä johdat esimerkilläsi muita onnistumaan.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on vahva kokemus perintäalasta ja johtamisesta. Olet määrätietoinen, päättäväinen ja muutosmyönteinen. Jalkaudut mielellään ihmisten pariin ja olet mukana heidän arjessa.

Olet vahva tiimipelaaja, mutta samalla kykenet hoitamaan vastuualueesi itsenäisesti.

Pohjoismainen organisaatio vaatii vahvaa kielitaitoa. Raportoit esimiehelle Ruotsiin, joten sujuva englannin kielen taito on ehdoton edellytys. Ruotsin osaaminen on etu. Tehtävässä on jonkin verran matkustamista Helsinkiin ja Ruotsiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Area Manager Reeta Karinti gsm 050 390 9831 ke 9.10 klo 8.30-9.30 ja ma 14.10 klo 12.00-13.00.

Hakemusten käsittely ja haastattelut alkavat jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Hae tehtävää viimeistään 18.10.2019 lähettämällä cv:si ja hakemuksesi osoitteeseen reeta.karinti@manpowergroup.fi. Laitathan otsikkokenttään ”Head of Debt Collection”.

Järjestelmävaihdoksesta aiheutuvan katkoksen takia otamme hakemukset poikkeuksellisesti sähköpostiin. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.