(Poistunut julkaisusta)

Head of Data
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020

Olet intohimoinen data-alan ammattilainen. Näet datan strategisena voimavarana ja työstät datan arvoketjua läpi organisaation. Rakennat huipputason data- ja analytiikkaratkaisuja yhdessä tiimisi kanssa. Haemme ehkä juuri sinua Kojamon uuteen roolin! Haussa on nyt

HEAD OF DATA

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Uusiutuminen digitalisaatioratkaisuin on yksi tärkeistä strategisista painopisteistämme 2023. Kojamon Head of Datana johdat ja kehität datan ja tekoälyn strategista hyödyntämistä ja varmistat, että tietoa käytetään parhaalla tavalla liiketoiminnan kehittämiseksi ja tehostamiseksi. Olet datatiimimme esimies ja johdat dataprojekteja ja kehität dataan liittyviä toimintamalleja ja teknisiä ratkaisuja koko Kojamon tarpeisiin. Lisäksi vastaat datastrategiasta yhdessä kehitys- ja tietohallinnon sekä Kojamon johdon kanssa. Työssäsi varmistat data- ja tietohallintomme dataosaamisen korkean tason ja organisoit tiimisi toimintaa tehokkaasti katse suunnattuna tulevaan.

Roolisi on Kojamolla uusi. Meillä pääset osaksi kehitys- ja tietohallinnon parinkymmenen hengen tiimiä, jossa kehitetään yhdessä, mennään eteenpäin ja puhalletaan yhteen hiileen! Tuleva työpaikkasi sijaitsee pääkonttorillamme Mannerheimintien varrella.

Onnistumista tehtävässä helpottaa, jos sinulla on:

  • iloa palvella, rohkeutta kehittää ja hinku onnistua – toivomme että jaat arvomme!
  • tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
  • yli 5 vuotta käytännön kokemusta datan maailmasta ja vahvaa näkemystä datan strategisesta hyödyntämisestä
  • kykyä asiantuntijatiimin johtamiseen reilulla ja motivoivalla otteella

Tarjoamme sinulle:

  • strategisesti tärkeän ja äärimmäisen mielenkiintoisen roolin rohkeasti uudistuvassa yrityksessä
  • loistavat työkaverit ja ammattitaitoisen työyhteisön
  • mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
  • monipuoliset henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkkauksen

Haluamme kuulla sinusta lisää! Hae paikkaa 31.7. mennessä.

Jos kaipaat lisätietoja, on tietoasiantuntijamme Anna Saarinen apunasi vastaamassa kysymyksiisi ke 8.7. klo 10 – 12 tai ti 28.7. klo 11-12 ja 15-16 puh. 0205083234.

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!