(Poistunut julkaisusta)

Head of Data
Realia Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Perustamme Realian tietohallintoon uuden data-tiimin, jonka tavoitteena on luoda meille erinomaiset kyvykkyydet analytiikan ja BI:n hyödyntämiseen sekä perustietojen hallintaan. Haemme tämän tiimin vetäjää Helsingin Pitäjänmäelle nimikkeellä

HEAD OF DATA

Tehtävässä pääset rakentamaan Realian informaatioarkkitehtuuria kokonaisvaltaisesti. Määrittelet liiketoimintojen kanssa etenemissuunnan ja työskentelet yhdessä kumppaniemme kanssa ratkaisujen ja palvelujen kehittämiseksi samalla rakentaen uusia kyvykkyyksiä niin omaan organisaatioosi kuin koko yritykseenkin. Toimit näköalapaikalla sisäisissä toiminnan kehitysprojekteissa sekä ohjaat asiakastarpeista lähtevää analytiikkapalvelujen kehitystä. 

Odotamme sinulta alueen menetelmien ja työvälineiden tuntemusta sekä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta. Tarvitset vahvaa tekemisen asennetta, intohimoa kehittää ja rakentaa sekä halua pureutua liiketoiminnan haasteisiin juuria myöten. Tässä työssä pääset käyttämään myös monipuolisesti kaikkia vuorovaikutustaitojasi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän osana kasvavaa ja kehittyvää yritystä. Pääset rakentamaan jotain uutta ja merkityksellistä aivan liiketoiminnan ytimessä. Työsi tueksi saat myös mukavat ja asiantuntevat työkaverit sekä ison konsernin kilpailukykyiset edut ja kehittymismahdollisuudet. Tehtävässä raportoit konsernin tietohallintojohtajalle. 

Kiinostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintojohtaja Harri Karjalainen, puh. 050 3858600, soittoaikoina pe 25.10. klo 15.30-16.30 ja to 31.10. klo 8.30-9.30. 
Hae tehtävää 5.11.2019 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?7dbb2b06. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.