(Poistunut julkaisusta)

Head of Data and Products
Sanoma Media Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Haemme kovan tason digiosaajaa johtamaan Sanoman B2B digi- ja datatuotteiden kehitystä.

Toimenkuvaasi kuuluu Sanoman digi- ja datatuotteistuksen kehittäminen ja johdat oman alueensa huippuasiantuntijoista koostuvaa tiimiä. Huolehdit että meidän tuotteistuksemme ovat hyvässä kunnossa ja haastat nykyisiä toimintatapoja kohti yhä vaikuttavampia ja näkemyksellisempiä mainosmahdollisuuksia. Jalostat Sanoman suurista käyttäjämääristä yleisöjä asiakkaidemme tarpeisiin ja työskentelet läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme ja mediatoimistojen kanssa, myös täysin uusilla tavoilla. Ymmärrät myös mainonnan vaikuttavuuden mekanismit ja kehität mainostuotteitamme vaikuttavampaan suuntaan. Olet keskeisessä roolissa Sanoman digitarinassa ja mukana mahdollistamassa kotimaista vapaata lehdistöä ja kotimaista viihdettä seuraaville sukupolville.

Tehtävää varten edellytämme

  • Kokemusta eri rooleista digimainonnan parissa
  • Kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä tai tuotekehityksestä
  • Ymmärrystä verkkomainonnan metriikoista siitä miten mainonta toimii
  • Erinomaista vuorovaikutustaitoa ja kykyä saada ihmiset ympärilläsi innostumaan
  • Ymmärrystä erilaisista verkkoteknologioista ja kykyä oppia nopeasti uutta
  • Ennakkoluulotonta ja rohkeaa asennetta

Tarjoamme huipputehtävän lisäksi toimialan parhaan asiantuntijaorganisaation, huippuluokan kehitysresurssit sekä innostavat työtoverit. Osana Suomen suurinta mediakonsernia tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Työpaikkasi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Sanomatalossa.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi 30.11. mennessä! Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Rinne numerossa 040 5713634 tai timo.rinne@sanoma.fi.