(Poistunut julkaisusta)

Head of Customer Success
IDR Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Oletko sinä tuleva Head of Customer Success?

Oletko asiakaslähtöinen ja haluat tehdä töitä ihmisten kanssa kehittäen asiakaspalvelua ja kasvattaen myyntiä? Haluatko toimia keskeisessä roolissa kasvavassa kotimaisessa start-up yrityksessä? Jos tunnistat itsesi näistä, saatat olla etsimämme henkilö.

Haemme IDR Oy:lle innostunutta, ahkeraa ja asiakaslähtöistä Head of Customer Successia vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan mm. uusien asiakkaiden käyttöönottojen koordinoinnista, asiakaspalvelusta ja asiakastyytyväisyyden varmistamisesta, lisämyynnistä nykyisille asiakkaille sekä koordinoinnista tuotekehityksen ja asiakkaiden välillä.

Toivomme, että sinulta löytyy asiakaspalvelulähtöisyyttä, ”hands on” asennetta, erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä energisyyttä, tulosnälkää ja motivoitunutta asennetta. Haluat olla mukana yhtiön kasvutarinassa mahdollistaen tämän omalla työpanoksellasi. Työ edellyttää, että puhut ja kirjoitat suomen kielen lisäksi sujuvasti englantia (ruotsin kielitaito katsotaan eduksi). Tehtävään sopiva esim. kaupallisen alan koulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan voimakkaasti kasvavassa nuorekkaassa kotimaisessa yhtiössä, jolla on valtava mahdollisuus kehittyä ja kasvaa myös Suomen rajojen ulkopuolella nykyaikaisessa ja mielenkiintoisessa markkinassa. Palkattavan henkilön rooli tulee olemaan keskeinen yhtiön kasvun jatkuessa ja pääset osallistumaan yhtiön kehittämiseen kokonaisvaltaisesti. Palkkaus muodostuu peruspalkasta, asiakastyytyväisyyden mittareihin perustuvista bonuksista sekä myyntikomissiosta nykyisille asiakkaille tehdystä lisämyynnistä.

Tiimissämme on tällä hetkellä neljä henkilöä ja ennustamme henkilömäärän tuplaantuvan seuraavan vuoden aikana. Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä Pohjois-Haagassa, mutta hyvin suuri osa työstä on mahdollista suorittaa etätyönä. Palkkaus tapahtuu heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi ja palkkatoiveesi Rekryhaku Finland Oy:lle osoitteeseen hakemukset@rekryhaku.fi 25.8.2019 mennessä otsikolla ”Head of Customer Success”. Lisätietoa tehtävästä antaa Rekryhaku Finland Oy:n Henrik Haukanhovi, puh. 040 413 4909.