(Poistunut julkaisusta)

Head of Customer Service
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Onko parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen intohimosi? Sytytkö yhtä lailla niin ihmisten johtamisesta kuin prosessien ja toimintatapojen kehittämisestä? Etsimme nyt energistä ja innostavaa asiakaspalvelun johtamisen ja myynnin kehittämisen ammattilaista Lindströmin Suomen asiakaspalvelutoimintojen ja etämyynnin vetäjäksi.

Tässä tehtävässä johdat monikanavaista asiakaspalvelun ja etämyynnin kokonaisuutta ja vastaat näiden toimintojen suorituksesta, resursoinnista sekä työn laadusta ja tuloksesta. Toimit asiakaspalvelun esimiesten sekä etämyyntitiimin esimiehenä ja haet onnistumisia valmentavalla johtamisotteella aidosti yhdessä heidän kanssaan. Kehität asiakaspalveluamme yhä monikanavaisempaan ja myynnillisempään suuntaan, asiakaslähtöisyys kaiken toiminnan keskiössä. Työpisteesi sijaitsee Vantaan Koivuhaassa. 

Olet nykyaikainen vaikuttaja, joka saa ihmiset innostumaan ja sitoutumaan sovittuihin tavoitteisiin. Kehität yhteisiä toimintatapoja, vaalit hyvää työilmapiiriä ja autat tiimiäsi onnistumaan omassa työssään. Sydämesi sykkii asiakkaille ja ajattelet jatkuvasti, kuinka asiakkaat voivat saada parasta palvelua ja lisäarvoa kumppanuudesta Lindströmin kanssa. Kehität aktiivisesti erilaisia palvelu- ja myyntikanavia ja työkaluja yhdessä eri sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta aiempia näyttöjä asiakaspalvelun menestyksekkäästä johtamisesta ja kehittämisestä sekä useamman vuoden kokemusta myynnin tai asiakaspalvelun esimiestyöstä. Etäjohtamiskokemuksen katsomme eduksi. Emme edellytä aiempaa toimialakokemusta, mutta arvostamme ymmärrystä B2B-liiketoiminnan luonteesta. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvät tietotekniset taidot. Tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle avainroolin vakavaraisessa ja kansainvälisessä, vastuullisesti toimivassa yrityksessä, jonka asiakastyytyväisyys on erinomaisella tasolla.

Kiinnostuitko? Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, Merja Laitinen vastaa mielellään kysymyksiisi. Merjan tavoitat numerosta 040 552 3001 parhaiten 13.3. klo 9-12. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköisen hakulomakkeemme kautta viimeistään 20.3.2020.