(Poistunut julkaisusta)

Head of Customer Communications
SOK MEDIA

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

SOK MEDIA on kaupparyhmän markkinoinnin asiantuntijayksikkö, joka johtaa kaupparyhmän muutosta Suomen suurimmasta markkinoijasta Suomen parhaaksi markkinoijaksi. SOK MEDIAssa pääset palvelemaan Suomen arvokkaimpien brändien liiketoiminnan kehittämistä ja aitiopaikalta kehittämään koko kansaa puhuttelevia kaupallisia konsepteja ja digitaalisia palveluita. Globaali kaupan murros, digitalisoituva maailma ja oman toimintaympäristömme rakenteiden muuttuminen pitävät sinut kehittymisen aallonharjalla.

Head of Customer Communications vastaa SOK MEDIAn Kanavat-yksikössä kaupparyhmän kohdennetuista viestikanavista, niiden kehittämisestä ja operoinnista. Toimit tiimin esimiehenä ja vastaat kohdennettujen viestikanavien hyödyntämisestä keskitetysti. Palvelet tiimisi kanssa sujuvasti sekä valtakunnallisia ketjuja, alueosuuskauppoja että S-ryhmän ulkopuolisia yhteistyökumppaneita. Vastaat asiakasohjelmien kehittämisestä kohdennettaviin viestikanaviin ja raportoit näistä saatuja hyötyjä liiketoiminnoille. Työpaikkasi sijaitsee Ässäkeskuksessa, Helsingin Vallilassa.

Toivomme, että olet kerryttänyt kokemusta datavetoisesta monikanavaisesta asiakasviestinnästä, niin automatisoitujen asiakasohjelmien suunnittelusta kuin yksittäisten kampanjoiden toteutuksesta. Tiedät, miten asiakas saadaan reagoimaan ja mitä osaamista se vaatii tiimiltä ja kumppaneilta.

Ymmärrät modernien markkinointiteknologioiden hyödyt sekä keskustelet sujuvasti markkinoinnin ja liiketoiminnan kanssa. Osaat johtaa tiimiä ketterien toimintamallien mukaisesti, ja pyrit aina palautteen kautta parempiin tuloksiin. Arvostamme lisäksi, jos omaat kokemusta useiden sidosryhmien ja asiakkuuksien hallinnasta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden S-ryhmän brändien parissa ja mahdollisuuden kehittyä laaja-alaisesti markkinoinnin ammattilaisten työyhteisössä. Tarjolla on Suomen parhaat henkilöstöedut.

Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, voit olla yhteydessä kanavajohtaja Anne Sassi-Leivoseen, p. 010 76 82 308. Parhaiten tavoitettavissa maanantaina 5.11. klo 15-17.

Hakemukset pyydämme lähettämään 14.11.2018 mennessä oheisella lomakkeella.