(Poistunut julkaisusta)

Head of Country and Environmental Analyses Team
Finnvera Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Haemme maariskien arvioinnista sekä ympäristö- ja sosiaalisten riskien hallinnasta vastaavalle tiimillemme vetäjää (Head of Country and Environmental Analyses Team).

Tehtävässäsi vastaat tiimin toiminnan suunnittelusta, kehittämisestä ja tavoitteiden saavuttamisesta. Kuulut suuryritykset-yksikön johtoryhmään ja raportoit liiketoimintajohtajalle.

Kahdeksan hengen tiimiin kuuluu maa-asiantuntijoita ja kolme ympäristö- ja ihmisoikeusasiantuntijaa. He tekevät yhteistyötä rahoituspäälliköiden kanssa ja arvioivat rahoitettavien hankkeiden poliittisia riskejä, maariskejä sekä ympäristö- ja sosiaalisia riskejä.

Työssäsi painottuu ympäristö- ja sosiaalisten vaikutusten arviointitoiminto, sen kehittäminen ja aktiivinen osallistuminen hanketason linjauksiin.

Tehtävässäsi pääset työskentelemään laajasti rahoitushankkeiden ja kansainvälisen yritysrahoituksen kentällä.  Maa-asiantuntijoiden esimies ja ympäristö- ja ihmisoikeusasiantuntijat raportoivat suoraan sinulle.

Odotamme sinulta

  • Näyttöä onnistuneesta esimiestyöstä asiantuntijaorganisaatiossa
  • Kokemusta erityisesti ympäristö- ja sosiaalisten vaikutusten arvioinnista
  • Kykyä tehdä yhteistyötä laajassa verkostossa myös kansainvälisesti
  • Asiakas- ja vuorovaikutustaitoja
  • Tehtävää tukevaa korkeakoulututkintoa ja sujuvaa englanninkielen taitoa.

Yhteiskunnallisesti vaikuttavan tehtävän lisäksi saat ammattimaisen työyhteisön, jossa on korkea henkilöstötyytyväisyys. Meillä on joustavat työjärjestelyt, ja nykyaikainen työympäristömme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Lue mitä tiimisi ympäristöasiantuntija Lauri Etelämäki ja ihmisoikeusasiantuntija Timo Hankala kertovat työstään https://www.finnvera.fi/finnvera/tyopaikat/uratarinat#vastuullisuus_ja_lapinakyvyys_ohjaavat_ymparisto-_ja_ihmisoikeusarviointia

Odotamme hakemustasi verkkosivuiltamme viimeistään 15.9.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 2.9. klo 14.30-15.30, tiistaina 3.9. klo 10-11 ja torstaina 5.9. klo 10-11 liiketoimintajohtaja Jussi Haarasilta p. 050 346 9537.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet. Lisäksi teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen. Työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetesti.