(Poistunut julkaisusta)

Head of Compliance
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Oletko sinä etsimämme osaava compliance-asiantuntija, jolla on aktiivinen ote sekä halu kehittää tulevaisuuden Fenniaa? Innostaako sinua uudistuminen, mahdollisuus kehittää toimintamallejamme sisäiseen valvontaan ja viedä rohkeasti eteenpäin muutoksia?

Etsimme nyt sinua Head of Compliance vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Fennian compliance-toiminnosta.

Tehtävässä vastaat sääntelyn noudattamisen varmistamisesta ja valvonnasta, raportoinnista sekä compliance-tuesta liiketoiminnoille. Rakennat yhteistyötä yhtiön sisällä ja luot toimivia malleja yhteistyön osalta. Koulutat ja ohjeistat liiketoimintoja sääntelyn noudattamisen osalta.

Head of Compliance on osa Fennian riippumatonta riskienhallintayksikköä. Raportoit sekä toimivalle johdolle että hallitukselle.

Hakijalta odotamme

Meillä menestyy henkilö, joka haluaa rohkeasti rakentaa uutta ja kehittää toimintaa. Olet etsimämme henkilö, mikäli

  • sinulla on kokemusta complience-toiminnon menestyksekkäästä kehittämisestä ja compliance-järjestelmän jalkauttamisesta organisaatioon
  • sinulla on kokemusta ja tietämystä finanssialan sääntelypohjasta
  • olet tottunut tuottamaan erilaisia raportteja ja analyyseja yhtiön complience-riskien arviointiin
  • omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot
  • haluat toimia compliance-kulttuurin vahvistajana
  • sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Meillä Fennialla pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Kattavan perehdytyksen lisäksi rohkaisemme työntekijöitämme jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tarjoammekin aktiivisesti mahdollisuuksia lisäkoulutukseen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät. 

Tulet työskentelemään hyvien kulkuyhteyksien varrella Triplan läheisyydessä Länsi-Pasilassa tiimissä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki. Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa Riskienhallintajohtaja Raoul Berglund, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse ti 22.9 klo 10-12, to 24.9 klo 15-17 ja ke 30.9 klo 13-15 numerosta 040 152 4884.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään ma 5.10.

Tervetuloa rakentamaan kanssamme Tulevaisuuden Fenniaa!