Head of Business Design
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Head of Business Design, Ympäristöpalvelut

 

Olipa kerran herrat Josef Lassila ja Frithjof Tikanoja, jotka vuonna 1905 perustivat Vaasaan pienen tukkukaupan. Tukkukauppa laajensi vuosien saatossa toimintaansa vaate- ja jätesäkkikauppaan ja lopulta jätteiden kuljetukseen. Vuoteen 2017 mennessä Lassila & Tikanojasta on kehittynyt yksi Suomen suurimmista jätehuollon ja kierrätyspalveluiden toimijoista. Emme kuitenkaan tyydy tähän, vaan vaatimaton tavoitteemme on rakentaa kiertotalouden yhdessä asiakkaidemme kanssa – aivan uusilla tavoilla. Matkalla kohti kiertotaloutta olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja tuoneet heidän käyttöönsä jo useita uusia ratkaisuja, kuten Helpponoudon (www.helpponouto.fi) ja Pantit puiksi -palvelun (www.pantitpuiksi.fi). Olemme oppineet matkan varrella paljon (katso opeista ja uudistumistarinastamme lisää Youtube: Tarina L&T:n matkasta palvelukehityksessä), mutta tämä on vasta alkua. Tarvitsemme nyt Sinun apuasi jatkamaan L&T:n tarinaa!

 

Haemme Josefin ja Frithjofin jalanjäljille Helsinkiin liiketoimintamuotoilusta vastaavaa päällikköä, Head of Business Designia.

 

Tehtävänäsi on rakentaa tiimi, jonka kanssa fasilitoit ja draivaat sekä uusien palveluiden muotoilua että perinteisten palveluiden uudelleenmuotoilua. Vastaatte asiakasymmärryksen metodiikasta toimialatasolla sekä ratkaisujen ideoinnista, arvioinnista, konseptointi ja testaamisesta – sekä aihioiden arvottamisesta ja priorisoinnista.

 

Tiimisi työskentelee yhdessä L&T:läisten, asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa. Tavoitteenasi on jalostaa asiakasongelmista ja ratkaisuideoista problem-solution fit -testejä. Lupaavat aihiot tuotteistetaan, jolloin tiimisi rooli muuttuu konsultoivaksi. Laitat yhdessä tiimisi kanssa kädet saveen yrittäjähenkisesti, mutta toisaalta sinun tehtävänäsi on katsoa asioita myös strategisesta näkökulmasta ja viedä palvelukehitystämme entistä tuloksekkaammaksi. Olet kaupallisen johtoryhmämme jäsen ja toimit keulakuvana asiakaslähtöiselle palvelukehityksellemme.

 

Käytössäsi on monipuolinen ja innostunut joukko huippuosaajia. Korvamerkitty rahoitus mahdollistaa nopeat liikkeet ja hallinnollinen byrokratia on minimoitu, joten Sinä voit aidosti keskittyä olennaiseen eli uusien innovatiivisten palveluratkaisujen rakentamiseen.

 

Monipuolisen tehtävän ydintä ovat:

 • kokonaisvaltainen vastuu Ympäristöpalveluiden palvelukehitysprosessista
 • kiertotalouteen liittyvien palveluaihioiden tunnistaminen, fasilitointi ja testaamisen läpivienti
 • yhdessä kehittämisen johtaminen asiakkaiden, kumppaneiden ja L&T:läisten kesken

 

Tehtävässä menestymisen kulmakivet:

 • startup -yrittäjämäinen asenne
 • vahva kaupallinen ja liiketoimintaosaaminen
 • business case -osaaminen ja palvelumuotoiluosaaminen
 • kyky draivata yhdessä kehittämistä
 • esimiesvalmiudet

 

Sinulla on mieluiten kaupallinen tai tekninen koulutustausta (ylempi korkeakoulututkinto suositeltu) sekä vähintään 5 vuoden kokemus palvelukehityksestä tai vastaavasta tehtävästä.

 

Odotamme paljon, mutta onnistumiset varmasti palkitsevat. Näissä tehtävissä on oikeasti mahdollisuus vaikuttaa pörssiyhtiön ja kiertotalouden tulevaisuuteen innovoimalla uusia palveluja. Ja vaikka työ on itsenäistä, ei se silti ole yksinäistä, sillä tukena työssä on laaja joukko innostuneita ammattilaisia. Mikäli koet olevasi oikea henkilö jatkamaan L&T:n tarinaa, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.12.2020.

 

Lisätietoja tehtävästä saat Sebastian Aniszewskilta, liiketoimintajohtaja, Palvelukiihdyttämö, puhelin: 040 7268879.

 

Kiertotalous on kasvava trendi ja L&T:lla käytännön työtä: L&T:llä olet mukana muuttamassa Suomea kierrätysyhteiskunnaksi. Maailman tilan lisäksi pääset vaikuttamaan työyhteisöösi ja haastamaan myös itseäsi. Tervetuloa mukaan!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1400669
 • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne, Suunnittelu
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 1.12.2020
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: L&T rekry L&T rekry (offre34068917.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
 • Puhelin: 35810636111
 • Sijainti: Helsinki