(Poistunut julkaisusta)

Head of Business Control
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Nykyisen henkilön siirtyessä yrityksen sisällä uusiin haasteisiin, haemme joukkoomme sinua Head of Business Control.

Business Control -funktiomme ensisijainen tehtävä on auttaa ja sparrata liiketoimintajohtoamme. Toimit lähellä yrityksen johtoa ja liiketoimintayksiköiden ensisijaisena tukena tuotat tiimisi kanssa relevanttia tietoa ja analyysejä päätöksenteon tueksi. Ylläpidät ja kehität johdon raportointia, analysointia, tunnuslukuja sekä työkalujamme. Vastaat emoyritys Intrum Oy:n ja sen tytäryhtiö Intrum Rahoituksen ennuste- ja budjetointiprosessista. Raportoit Suomen talousjohtajalle.

Saat paljon vastuuta alusta alkaen, joten odotamme, että osaat viedä isoja kokonaisuuksia eteenpäin ja langat pysyvät käsissäsi kiireenkin keskellä. Sinulla on monipuolista kokemusta Business Control -funktiossa työskentelemisestä sekä näkemystä sen kehittämisestä. Olet joukkuepelaaja ja erinomainen esimies. Viestit johdonmukaisesti ja vakuuttavasti ja olet hyvä kuuntelija. Työotteesi on tavoitteellinen; asetat itsellesi ja muille haastavat tavoitteet ja pyrit jatkuvasti kehittämään sekä omaasi että tiimisi toimintaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa ja kokemusta asiantuntijaorganisaation esimiestehtävistä sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta Business Control - tai vastaavista tehtävistä. Ymmärrät kokonaisuudet ja kykenet itsenäisesti muodostamaan johdolle näkymän yrityksen nykytilasta sekä tulevasta. Sinulla on erinomaiset Excel-taidot ja omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön. Kokemus rahoitusalasta, BI -hankkeista, liiketoiminta- ja/tai yrityskaupoista sekä järjestelmätyökalujen kehittämisestä on etu. Edellytämme suomen kielen lisäksi erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Meillä työskentelet rennossa ja osaavassa porukassa, jossa autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme, kohtaamme haasteita rohkeasti sekä pidämme lupauksemme. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Herttoniemessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Kati Parkkonen, p. 040 505 5632 tiistaina 12.2. klo 8.15-10 ja 15.30-16.30 sekä torstaina 14.2. klo 8.15-9.30.

Mikäli olet hakemamme henkilö, toimi heti, sillä ammattitaidon lisäksi arvostamme nopeaa toimintaa! Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen hakulomakkeella tästä. Hakuaika päättyy 24.2.2019.