(Poistunut julkaisusta)

Head of Business Control
Sanoma Media Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Etsimme nyt kokenutta talouden ammattilaista Head of Business Control-tehtävään vastaamaan Finance-yksikkömme päivittäisestä johtamisesta ja kehittämisestä. Finance-yksikkö vastaa Sanoma Media Finlandin taloudellisen raportoinnin tuottamisesta ja taloudellisesta ennustamisesta sekä tukee liiketoiminnan päätöksentekoa luvuin ja analyysein.

Head of Business Control-tehtävässä johdat parinkymmenen hengen asiantuntijatiimiä, joka koostuu Business Controllereista ja Controllereista. Vastaat talouden prosesseista, pääpainona raportointi, ennustaminen ja liiketoiminnan päätöksenteon tukeminen. Kehität jatkuvasti oman organisaatiosi toimintaa sekä yhdenmukaistat ja yksinkertaistat talouden prosesseja. Lisäksi osallistut laajempiin Sanoma-tason kehityshankkeisiin, esimerkiksi raportointityökalujen ja ERP:n osalta. Tärkeimpiin sidosryhmiisi kuuluvat eri liiketoimintayksiköt, konsernin taloustoiminnot sekä talouden palvelukeskus, joka hoitaa kirjanpidon ja talouden perusprosessit.

Odotamme sinulta vahvoja esimiestaitoja sekä kykyä edistää positiivista työilmapiiriä. Olet kehittäjätyyppi, joka pystyy tarttumaan toimeen ja viemään asioita maaliin laadukkaasti vaatimustasosta tinkimättä. Sinulla on vahva halu ymmärtää ja tukea liiketoimintaa talouden keinoilla ja motivoidut siitä, että prosessit toimivat.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

  • 10-15 vuotta relevanttia työkokemusta talousfunktiosta ja sen kehittämisestä
  • useamman vuoden kokemus esimiestyöstä 
  • vahvaa talouden prosessien osaamista sekä ymmärrystä ulkoisesta laskennasta, konsernilaskennasta ja IFRS:stä
  • vahvat kommunikaatiotaidot
  • järjestelmäosaamista, esim. SAP
  • projektikokemusta
  • ylempi korkeakoulututkinto (KTM tai vastaava)
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito

Head of Business Control raportoi Sanoma Media Finlandin talous- ja operatiiviselle johtajalle (CFO&COO).

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittyä ja kehittää asioita tiimissä, joka etsii jatkuvasti uusia tapoja tukea liiketoimintaa talousasioissa. Ensisijainen toimipisteesi sijaitsee Sanomatalossa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pian, kuitenkin viimeistään 16.9. täyttämällä sähköinen hakulomake.

Lisätietoja tehtävästä antaa CFO&COO Juha Kauppinen, ma 3.9. klo 8-10, p. 040 700 2961 tai juha.kauppinen@sanoma.com sekä HR Business Partner Sanna Kivirinta, sanna.kivirinta@sanoma.com.