(Poistunut julkaisusta)

HEAD OF AD OPERATIONS
Aller Media Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Oletko liiketoimintalähtöinen online-mainonnan rautainen syväosaaja? Nautitko vastuunkannosta, toiminnan sekä osaamisen jatkuvasta kehittämisestä ja rohkeasta, innovatiivisesta yrityskulttuurista? Jatka lukemista!

Vastaat Ad Operations -toiminnan vetämisestä ja kehittämisestä. Sinulla on kokonaisvastuu verkostomainonnan tuotoista, mainosverkostojen hallinnasta ja ohjelmallisen ostamisen kehittämisestä. Tuet mainospaikkojen kehitystä ja mainonnan näkyvyyden (viewability) kasvattamista. Tuot näkemyksiä mainostulojen kehittymisestä analysoimalla lukuja ja tekemällä johtopäätöksiä myynnin ja liiketoiminnan tueksi.

Toimit asiantuntijatiimin esimiehenä luotsaten tiimiä kohti yhteisiä tavoitteita sekä tukien osaamisen kehittymistä. Teet tiivistä yhteistyötä kehitystiimien kanssa, joissa on edustettuina organisaation ydintoiminnot ja vaikutat myös ulkoisten yhteistyökumppanien keskuudessa (mm. mediatoimistot, mainostajat). Raportoit työssäsi medialiiketoiminnan johtajalle. Allerin uudet ja modernit toimistotilat sijaitsevat Sörnäisissä, Helsingissä.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja useamman vuoden kokemusta vastuullisista online-liiketoiminnan kehitystehtävistä. Olet liiketoimintalähtöinen online-mainonnan syväosaaja ja tunnet mainosliiketoiminnan lainalaisuudet, metriikat ja kohderyhmät. Hallitset ohjelmallisen ostamisen alustat (SSP, DSP, DMP) ja mainonnanhallintajärjestelmät (mm. Google). Sinulla on myös ymmärrystä kampanjoiden vetämisestä ja toteuttamisesta.

Toivomme sinulta lisäksi strategista näkemystä, jonka avulla kehität toimintaa ja muodostat visioita online-mainonnan kehityssuunnista. Aiempi esimieskokemus katsotaan eduksi, mutta sitäkin tärkeämpänä pidämme vakuuttavia kommunikaatiotaitoja, yhteistyökykyä ja määrätietoista otetta; tuot näkemyksiäsi rohkeasti esiin ja viet niitä ideasta käytäntöön. Työskentelet suomen lisäksi sujuvasti myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän ketterässä ja rohkeassa yrityskulttuurissa, jossa pääset aidosti hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi jatkuvasti. Allerilaisena saat hyvät ja kattavat henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. kattava työterveyshuolto, lounasetu, urheilu- ja kulttuuriraha, HSL-kaupunkipyörä sekä viikoittainen TFW-treeni työkavereiden kanssa. Aktiivisen työyhteisömme virkistystoimintaan kuuluu lisäksi monia muita hyvinvointi- ja virkistysaktiviteetteja. Panostamme hyvinvointiin sekä uuden oppimiseen ja haluamme osaltamme edistää vihreitä arvoja.

Haluatko työskennellä alan innovatiivisimmassa media- ja markkinointitalossa? Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 2.6.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14080. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa konsultti Santtu Rautiainen 0207 420 516 (etunimi.sukunimi@mercuriurval.com).