(Poistunut julkaisusta)

Head Chef
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018
Toimenkuva
Etsimme toimintaansa laajentavan ravintola-alan asiakkaamme moderniin tiimiin energistä ja lujan ammattitaidon omaavaa

HEAD CHEFia

vastaamaan ravintolan ruokatuotannosta ja uusien laadukkaiden makuelämysten innovoinnista yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Tehtävässä vastaat myös raaka-ainehankinnoista, omavalvonnasta ja keittiön taloudellisesta tuloksesta. Työpaikka sijaitsee keskeisellä paikalla Kouvolan keskustassa.
Odotamme sinulta
Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta ravintolakeittiön esimiestehtävistä sekä kiinnostusta ruokatrendeihin ja oman osaamisen kehittämiseen. Tiimiäsi johdat omalla esimerkilläsi ja kannustavalla, valmentavalla otteella. Vaikka pääasiassa työskentelet pannuilla ja pariloilla, ei Sinulle ole vierasta tehdä nykyaikaisilla välineillä kustannuslaskentaa ja reseptiikkaa.

Työssäsi tarvitset paljon positiivista energiaa ja luovuutta sekä innostunutta asennetta. Saat tiimisi työskentelemään hyvän asiakaskokemuksen eteen eikä työpaikan ajoittainen hektisyys, meno ja meininki saa Sinua sekoamaan konsepteissa. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat edellytys tehtävässä onnistumiselle.
Muut tiedot
Asiakasyrityksemme tarjoaa Sinulle rennon työyhteisön ja innostuneet työkaverit sekä mahdollisuuden olla osana laajentuvaa konseptia. Työtä tehdään palavalla liekillä, rakkaudesta hyvään ruokaan ja juomaan. Oletko Sinä sellainen? Jos vastaat kyllä, saatat olla etsimämme henkilö tähän tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP:llä Kouvolassa HR-asiantuntija Jenni Kemppainen (arkisin klo 14-16), puh. 040 183 6260, jenni.kemppainen@vmp.fi.

Hae paikkaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV sähköpostitse 23.3. mennessä os. kouvola@vmp.fi.
Kesto
Vakituinen työ
Lisätietoja
Jenni Kemppainen, Jenni.Kemppainen@vmp.fi, (05) 535 4344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.03.2018 mennessä.