Hautaustoimen työnjohtaja
Hyvinkään seurakunta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Hyvinkään seurakunnassa on haettavana

HAUTAUSTOIMEN TYÖNJOHTAJAN

työsopimussuhteinen toimi.

Hautaustoimen työnjohtajan vastaa Hyvinkään seurakunnan Rauhannummen hautausmaan yleishoidosta ja siellä olevien hoitosopimushautojen asianmukaisesta hoidosta sekä hoitoon liittyvien työtapojen ja menetelmien kehittämisestä. Hän vastaa krematorion toiminnasta sekä huolehtii hautaamiseen ja krematoriotoimintaan liittyvien palveluiden laadukkaasta toteutuksesta sekä palveluprosessien kehittämisestä.  Työnjohtaja toimii vakinaisen henkilöstön ja kausityöntekijöiden lähiesimiehenä sekä hautaustoimen päällikön sijaisena.

Lisäksi työnjohtajan tehtäviin kuuluu muun muassa huolehtia krematorion ja suodatinlaitoksen ympäristöluvan ehtojen toteutumisesta ja raportoinneista, ylläpitää ja kehittää yhteistyötä muiden hautausalan toimijoiden kanssa erityisesti krematoriotoiminnan osalta, tehdä hautaustoimeen liittyviä kalusto- ja tarvikehankintoja, huolehtia asiakaspalvelusta kuten hautapaikkojen näyttäminen ja hautojen hoitoasioissa neuvominen sekä osallistua tarvittaessa hautaustoimen eri tehtäviin.

Tehtävän hoidossa tarvitaan hyviä esimies- ja asiakaspalvelutaitoja sekä töiden organisointitaitoja sekä riittävää kirkkolain, kirkkojärjestyksen, hautaustoimilain ja terveydenhuoltoasetuksen määräysten tuntemista. Työnjohtaja osallistuu myös käytännön töihin, jolloin työtehtäviin kuuluvat erilaiset konetyöt, kuten hautojen kaivuu ja hautausmaiden sekä kiinteistöjen piha-alueiden koneilla tehtävät kunnossapitotyöt (aurauksia, hiekotuksia), hautausmaiden kiinteistöjen hoitoon liittyvät tehtävät sekä tuhkausprosessin hoitamista krematoriossa ja suntion tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva ammatillinen tutkinto (puutarha-alan perustutkinto tai AMK-tutkinto) tai suntion tutkinto sekä riittävä työkokemus alan tehtävistä. Tehtävä kuuluu Kirkon yleisen palkkausjärjestelmän mukaisesti vaativuusryhmään 502. Peruspalkka on 2 380,95 euroa kuukaudessa ja lisäksi maksetaan kokemuslisää ja vastuulisää (47,52 euroa kuukaudessa), sekä mahdollista suorituslisää. Tehtävä on tarkoitus täyttää 1.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset, joihin liitetään ansioluettelo (CV), on toimitettava Hyvinkään seurakuntaan sähköpostitse viimeistään maanantaina 30.11.2020 klo 16 osoitteeseen hyvinkaa.srk@evl.fi (osoitekenttään: Hautaustoimen työnjohtaja).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1398375
  • Tehtäväalue: Julkishallinto/järjestöt
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Hyvinkää
  • Lisätietoja antaa: Hautaustoimen päällikkö Markku Husso 0400 475 641