(Poistunut julkaisusta)

Hautaustoimen määräaikainen työnjohtaja
Tuusulan seurakunta, Tukipalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2020

Tuusulan seurakunta etsii itsenäistä ja omatoimista sekä reipasta määräaikaista esimiestä, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka pärjää nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Määräaikainen työsuhde solmitaan aluksi 3.8.2020-31.7.2021 väliselle ajalle, mutta se mahdollisesti jatkuu tämän jälkeen.

Työnjohtaja on työhön osallistuva esimies, joka toimii hautausmaamestareiden lähiesimiehenä neljällä hautausmaalla. Kesäaikana henkilökunnan määrä moninkertaistuu, jolloin työnjohtaja toimii myös kausityöntekijöiden esimiehenä kaikilla hautausmailla.

Työnjohtajalta odotetaan näyttöä esimiestyöstä ja käytännön kokemusta alan tehtävistä. Aiempi työkokemus hautaustoimessa katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Koulutuksen on oltava alalle sopiva, puutarhuri tai hortonomi. Edellytyksenä tehtävässä suoriutumiseen on käytännössä hankittu alan työkokemus ja hyvät atk-taidot. Tehtävän hoidossa oma auto on välttämätön.

Toimen palkkaluokka on vaativuusryhmä 502 ja sen peruspalkka on 2322,53 €/kk. Lisäksi mahdollinen KirVesTesin mukainen kokemuslisä.
Tehtävään valitun henkilön on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn vastaanottamista. Tehtävässä on 5 kuukauden koeaika.

Haastattelut pidetään to-pe 11.-12.6.2020 erikseen ilmoitettuna aikana. Hakemukset kirkkoHR-rekrytointijärjestelmän kautta.
Lisätietoja tehtävästä antaa ylipuutarhuri Virpi Väre, p. 040-580 4915 to 28.5. klo 12-13 ja ke 3.6. klo 12-13.