(Poistunut julkaisusta)

Hautaustoimen kesätyö
Kuopion ev.lut. seurakuntayhtymä, hautaustoimi

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Kuopion seurakuntayhtymän hautausmaille haetaan kausityöntekijöitä määräaikaiseen työsopimussuhteeseen hoitokaudelle 2019. Työtehtävinä ovat hautausmaiden ja kiinteistöjen ulkoalueiden peruskunnostus- ja hoitotyöt.

Hakuilmoitus koskee Kuopion hautausmaiden lisäksi myös Juankosken, Kaavin, Karttulan, Tuusniemen, Nilsiän ja Maaningan alueella oleville hautausmaille palkattavia kausityöntekijöitä.

Tehtäviin palkataan 18 vuotta täyttäneitä henkilöitä. Aikaisempi viher- ja puutarha-alan työkokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi. Työsuhteet kestävät 2 - 6 kk sijoittuen touko - lokakuulle.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.kuopionseurakunnat.fi 1. - 17.2.2019 välisenä aikana. Valinnat tehdään hakemusten perusteella. Haastatteluun kutsutaan tarvittaessa. Rekrytointi aloitetaan jo hakuajan kuluessa.

Tieto valinnasta tai valitsematta jättämisestä lähetetään vain sähköpostilla 29.3 mennessä, joten oman sähköpostiosoitteen ilmoittaminen on tärkeää.

Lisätietoja kausityöpaikasta antaa
ylipuutarhuri Miikka Väisänen, puh. 040 4848 244, miikka.vaisanen@evl.fi tai
puistopäällikkö Juha Moilanen, puh. 040 4848 237, juha.moilanen@evl.fi