Hautaustoimen erityisammattimies
Hyvinkään seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Hyvinkään seurakunta hakee hautaustoimeen erityisammattimiestä.  Erityisammattimiehen pääasiallinen työkohde on Rauhannummen hautausmaalla. Hyvinkäällä on neljä hautausmaata sekä kiinteistöjä, joiden ulkoalueiden kunnossapitoon hautaustoimi osallistuu. Töitä tehdään tarvittaessa myös muilla hautausmailla ja kiinteistöillä.

Työ on vaihtelevaa, monipuolista ja laaja-alaista. Tehtäviin sisältyy pääasiassa krematoriotyötä sekä suntiontehtäviä ja näiden lisäksi erikseen sovittavien vuorojen mukaan hautojen kaivuita ja erilaisia konetöitä. Työkoneiden ajotaito sekä oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä. Tehtävä on vaativa palvelutehtävä, jossa tarvitaan hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä tietotekniikan perushallintaa. Tehtävän hoitamisessa on eduksi seurakunnan toiminnan tuntemus.  

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ammatillinen perustutkinto (esim. suntio, puutarhuri, maanrakennusala) tai hyvä työkokemus krematorio- ja hautaustoimen tehtävistä. Tehtävä on sijoitettu vaativuusryhmään 403. Peruspalkka on 2 104,40 euroa, jonka lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuvaa vuosisidonnaista palkanosaa enintään 15 % sekä mahdollista harkinnanvaraista suorituslisää.

Tehtävän hoito alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Tehtävän täytössä sovelletaan 5 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset, joissa on mukana CV sekä kopiot olennaisista opinto- ja työtodistuksista ja mahdolliset suositukset, toimitetaan viimeistään perjantaina 24.5.2019 klo 15.00 osoitteeseen: Hyvinkään seurakunta, Markku Husso, PL 29, 05801 Hyvinkää (käyntiosoite: Hämeenkatu 16) tai sähköpostitse osoitteella: markku.husso@evl.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265952
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Hyvinkää
  • Lisätietoja antaa: Työnjohtaja Jukka Haatainen 0400 545160