(Poistunut julkaisusta)

Hautaustoimen erityisammattihenkilö
Nokian seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Nokian seurakunta hakee

HAUTAUSTOIMEN ERITYISAMMATTIHENKILÖÄ VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN
1.1.2019 alkaen

Erityisammattihenkilön tehtäviin kuuluu hautauksiin liittyviä tehtäviä esim. hautapaikan valmistelu, loppusiivous ja peruskunnostus sekä tarvittaessa hautaan ohjaajana toimiminen. Hautausmaiden sekä kiinteistöjen piha-alueiden hoito-, kunnossapito- ja puhtaanapitotehtäviä käsin ja koneella. Näitä ovat esim. kasvillisuuden hoito-työt ja liukkauden torjunta. Lisäksi tehtäviin kuuluu työnjohtajan sijaisena toimiminen työjärjestelyiden osalta ja kiinteistön päivystysrinkiin osallistuminen.

Eduksi katsotaan soveltuva ammatillinen koulutus tai työssä hankittu ammatillinen osaaminen. BE ajokortti on erityisammattihenkilön tehtävien hoitamisessa välttämätön. Arvostamme tiimityötaitoja sekä reipasta ja asiakaspalveluhenkistä työotetta. Tehtävän hoitamisessa tarvitaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työaika on 38 h 45 min viikossa pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.15.

Tehtävän palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 403 mukaisesti (vähimmäispalkka 2083,56 €/kk). Lisäksi voidaan maksaa vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa enintään 15 % peruspalkasta. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Hakemukset viimeistään 29.10.2018 klo 15 sähköisesti KirkkoHR -palvelun kautta.

Lisätietoja antaa seurakuntapuutarhuri Tuija Laaksonen 050 5967 611, tiistaisin ja torstaisin klo 9-14.