(Poistunut julkaisusta)

Hautausmaiden kesätyöntekijä
Tuusulan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Tuusulan seurakunta hakee Paijalan ja Kellokosken hautausmaille nuoria kesätyöntekijöitä neljän viikon määräaikaisiin työsuhteisiin hoitokaudelle 2019.
Kesätyöntekijät tekevät hautausmaiden yleisten alueiden ja hoitohautojen ylläpitotöitä yhdessä hautaustoimen henkilöstön kanssa. Kesätyöntekijän on oltava vähintään 16-vuotias työsuhteen alkaessa. Odotamme kesätyöntekijöiltä positiivista asennetta, täsmällisyyttä, kykyä fyysiseen ulkotyöhön sekä valmiuksia ryhmässä työskentelyyn. Viikkotyöaika on 38 tuntia 45 minuuttia, työsuhteen kesto on neljä viikkoa ja työsuhteet alkavat 3.6. tai 1.7.2019.
Hakuaika päättyy keskiviikkona 27.2.2019. Hakeminen tehtäviin tapahtuu ainoastaan kirkkoHR-rekrytointiohjelman kautta sähköisesti.
Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelut ja rekrytoinnit aloitetaan jo hakuajan aikana. Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Lisätietoja antaa tarvittaessa hautaustoimen työnjohtaja Mona Tigerstedt, p. 040-648 6602 tiistaisin ja torstaisin klo 12-14.