Hautausmaan kesätyöntekijä
Kajaanin seurakunta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Kajaanin seurakunta hakee Kajaanin, Paltaniemen ja Vuolijoen hautausmaille 18 vuotta täyttäneitä kausityöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen hautojen hoitokaudelle 3.5.-30.9.2021. Viikkotyöaika on 38 h 15 min.

Kausityöntekijän työtehtäviin kuulu mm. huolehtia viikottaisista hautojen- ja hautausmaan yleishoitotehtävistä, sekä kesätyöntekijöiden töiden ohjaamisesta ja valvonnasta. Pääasiallisena tehtävänä on kesähoitokauden aikana hoitaa ne yksityiset haudat, jotka on annettu seurakunnalle hoidettaviksi. Hautojen hoitoon kuuluu mm. keväällä kukkapenkin kunnostus, kesällä kukkien istutus, kastelu, lannoitus ja rikkakasvien kuihtuneiden kukkien poistaminen. Hautausmaiden yleishoitoon kuuluu mm. haravointi, rikkakasvien kitkentä, hiekkakäytävien kunnossapito ja nurmikoiden leikkaus. Lisäksi tehtäviin kuuluu hautausmaalla asioivien palvelu ja neuvonta.

Odotamme reipasta asennetta, ahkeruutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön, aiempi viher- ja puutarha-alan työkokemus ei ole välttämätön, mutta katsotaan eduksi.

Kausityöntekijä toimii hautausmaan työnjohtaja-puutarhurin alaisuudessa.
Tehtävän palkkaus määräytyy kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti; viikkotyöaika 38 h 15 min. Työt alkavat touko-elokuussa 2021. Seurakunta pidättää oikeuden muuttaa työn aloitusajankohtaa toukokuussa sääolosuhteista johtuen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413759
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kajaani, Kainuu, Kajaani