(Poistunut julkaisusta)

Hautausmaan kesätyöntekijä
Kajaanin seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Kajaanin seurakunta hakee Kajaanin, Paltaniemen ja Vuolijoen hautausmaille määräaikaiseen työsuhteeseen hoitokaudelle 2020 kausityöntekijöitä ajalle 4.5-30.9.2020. Hakijoilta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää. Seurakunta pidättää oikeuden muuttaa työn aloitusajankohtaa toukokuussa sääolosuhteista johtuen.

Työtehtäviin kuulu huolehtia viikoittaisista hautojen -ja hautausmaan yleishoitotehtävistä, sekä kesätyöntekijöiden töiden ohjaus ja valvonta. Pääasiallisena tehtävänä kesähoitokauden aikana on hoitaa ne yksityiset haudat, jotka on annettu seurakunnalle hoidettaviksi. Hautojen hoitoon kuuluu mm. keväällä kukkapenkin kunnostus, kesällä kukkien istutus, kastelu, lannoitus ja kuihtuneiden kukkien ja rikkakasvien poistaminen. Hautausmaiden yleishoitoon kuuluu mm. haravointi, rikkakasvien kitkentä, hiekkakäytävien kunnossapito ja nurmikon leikkaus. Lisäksi tehtäviin kuuluvat hautausmaalla asioivien palvelu ja neuvonta.

Odotamme reipasta asennetta, ahkeruutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Aiempi viher- ja puutarha-alan työkokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi.

Kausityöntekijä toimii hautausmaan työnjohtaja-puutarhurin alaisuudessa.
Tehtävien palkkaus määräytyy kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Viikkotyöaika on 38,45 h. Työt alkavat toukokuussa 2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä on koeaika. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.