Hautausmaan kesä- ja kausityöntekijä
Akaan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Kesätöihin hautausmaille ja viheralueille

Akaan seurakunnan hautaustoimi huolehtii kolmen hautausmaan sekä useiden kiinteistöjen viheralueista. Työskentelyalueina ovat Kylmäkosken, Toijalan ja Viialan hautausmaat. Akaan seurakunta hakee hautausmailleen kausityöntekijöitä 4 - 6 kuukauden mittaisiin työsuhteisiin ja vähintään 16 vuotta täyttäneitä kesätyöntekijöitä kuukauden työsuhteisiin koulujen kesälomien ajaksi.

Työsuhteet ajoittuvat ajalle 2.5.- 31.10.2019.

Kausityöntekijöiden tehtäviin kuuluvat erilaiset hauta- ja puistoalueiden hoito- ja kunnossapitotyöt hautausmailla ja seurakunnan kiinteistöjen viheralueilla. Työtehtäviä ovat mm. nurmenleikkuut, istutukset ja istutusalueiden hoito, sopimushautojen hoito sekä muut hautausmailla ja puistoissa esiintyvät työt. Tehtävissä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä työskennellä erilaisissa sääolosuhteissa. Eduksi katsotaan kokemus pienkoneiden käytöstä, työhön soveltuva koulutus tai aikaisempi kokemus viheralueiden ylläpitotöistä.
 

Kesän 2019 haku on voimassa 28.2.2019 asti. Hakulomake osoitteessa www.akaanseurakunta.fi

 

Valinnoista ilmoitetaan valituille henkilökohtaisesti maaliskuun loppuun mennessä. Lisätietoja seurakuntapuutarhuri Paula Pastell puh.040 587 3729 tai paula.pastell@evl.fi.
 

Työsopimussuhteissa noudatetaan kirkon yleistä virka- ja työehtosopimusta.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227364
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Akaa
  • Lisätietoja antaa: Paula Pastell