Hautausmaan kausityöntekijä
Pöytyän seurakunta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Pöytyän seurakunta hakee hautausmaan kausityöntekijää toukokuusta lokakuulle 2021.

Työtehtäviin kuuluu hautausmaan piha-alueiden hoito- ja kunnossapitotyötä sekä osallistuminen seurakunnan hoidossa olevien hautojen hoitoon. Hakijalla on oltava ajokortti ja auto käytössään. Pääasiallinen toimipaikka on Pöytyän kirkolla, mutta tarvittaessa työntekijän on pystyttävä siirtymään töihin myös muidenkin kirkkoalueiden hautausmaille.

Kelpoisuusvaatimuksena on viheralan koulutus tai vankka viheralan työkokemus. Eduksi katsotaan hautaustoimen toimintaympäristön tuntemus, koneiden ja laitteiden käyttötaito sekä valmiudet työskentelyyn itsenäisesti ja ryhmässä. Työhön kuuluu myös mm. hautausmaan kesätyöntekijöiden ohjausta. Odotamme kausityöntekijältä positiivista asennetta, täsmällisyyttä, kykyä fyysiseen ulkotyöhön sekä yhteistyökykyä.

Palkkaus on KirvesTES:n mukainen, mahdollinen kokemuslisä huomioidaan. Viikkotyöaika on 38,25 h ja koeaika 1 kk. Työn on mahdollista jatkua vuosittain.

Hakuaika on 8.2.2021, haastattelut toteutetaan viikolla 9 ja valinta tapahtuu tämän jälkeen viimeistään viikolla 10. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot