Hautausmaan kausityönjohtaja
Espoon seurakuntayhtymä, Kiinteistöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Espoon seurakuntayhtymä hakee Kappelin, Kellonummen ja Kirkon hautausmaille kuutta hoito- ja kunnossapitotöihin osallistuvaa kausityönjohtajaa määräaikaiseen työsopimussuhteeseen hoitokaudelle 2021.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään puutarhurin tutkinto. Odotamme hakijoilta yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta sekä kykyä palvella läheisensä menettäneitä omaisia. Puutarha-alan työkokemus sekä hautausmaan hoidon käytännön tuntemus ja esimiestaidot katsotaan eduksi. Kausityönjohtaja toimii hautausmaasta vastaavan hautaustoimen työnjohtajan alaisuudessa.

Työnjohtajan työtehtäviin kuuluvat hautausmaiden yleishoidon ja hautojen hoidon valvonta sekä opastus. Työnjohtaja valvoo omalta osaltaan, että työt tehdään hautausmaalla tapahtuvia toimituksia häiritsemättä käyttäen tarkoituksenmukaisia työvälineitä ja työtapoja, unohtamatta työturvallisuutta. Tarvittaessa työnjohtaja osallistuu myös itse töihin. Lisäksi tehtäviin kuuluvat hautausmailla asioivien palvelu ja neuvonta. Suurimpana työnä kesähoitokauden aikana on kunnostaa ja hoitaa ne yksityisten haudat, jotka hautainhoitorahasto ja seurakuntayhtymä ovat ottaneet hoidettaviksi.

Palkkaus määräytyy kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti, vaativuusryhmä on 403 ja palkka 2159-2410 euroa/kk työkokemuksesta riippuen. Viikkotyöaika on 38,25 h. Työt alkavat huhtikuussa 2021 tai sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä on koeaika.

Lisätietoja antaa hautaustoimen työnjohtaja Sirpa Lehtinen puh. 09 8050 2356 arkisin klo 13-14.

Hakuaika päättyy 14.2.2021. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Haastattelut ja valinnat aloitetaan jo hakuajan aikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1409205
  • Tehtäväalue: Maa- ja metsätalous
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Uusimaa, Espoo