(Poistunut julkaisusta)

Hautausmaan kausityönjohtaja
Kouvolan seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Hautausmaiden kausityönjohtaja

Kouvolan seurakuntayhtymä hakee Anjalan ja Elimäen alueen hautausmaille ja kiinteistöille hoito- ja kunnossapitotöihin osallistuvaa kausityönjohtajaa määräaikaiseen työsopimussuhteeseen hoitokaudelle 2020.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään puutarhurin tutkinto ja/tai monivuotinen kokemus puutarha-alan töistä. Lisäksi vaaditaan erinomaiset tietotekniset taidot. Odotamme hakijalta yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta sekä kykyä palvella läheisensä menettäneitä omaisia. Puutarha-alan työkokemus sekä hautausmaan hoidon käytännön tuntemus ja esimiestaidot katsotaan eduksi. Kausityönjohtaja toimii hautausmaasta vastaavan ylipuutarhurin, seurakuntapuutarhurin tai työnjohtajan alaisuudessa.

Kausityönjohtajan työtehtäviin kuuluvat hautausmaiden yleishoidon ja hautojen hoidon valvonta sekä opastus. Kausityönjohtaja valvoo omalta osaltaan, että työt tehdään hautausmaalla tapahtuvia toimituksia häiritsemättä käyttäen tarkoituksenmukaisia työvälineitä ja työtapoja, unohtamatta työturvallisuutta. Tarvittaessa kausityönjohtaja osallistuu myös itse töihin. Lisäksi tehtäviin kuuluvat hautausmailla asioivien henkilöiden palvelu ja neuvonta ja kappelisuntion työt vuorolistan mukaan. Suurimpana työnä kesähoitokauden aikana on kunnostaa ja hoitaa ne yksityisten haudat, jotka hautainhoitorahasto ja seurakuntayhtymä ovat ottaneet hoidettaviksi.

Palkkaus määräytyy kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen 2018-2020 vaativuusryhmien 401 tai 402 mukaisesti, tehtävän laajuudesta riippuen. Vaativuusryhmien vähimmäispalkat ovat (401) 1911,09 euroa/kk ja (402) 1983,15 euroa/kk (palkkaus KirVESTES:n mukaan, voimassa 31.3.2020 saakka). Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi työntekijälle voidaan maksaa kokemuslisää, joka määräytyy 1.1.2020 voimaan tulleiden määräysten mukaan. Työaika on kolmen viikon jaksotyöaika 116 h 15 min. Töitä on myös viikonloppuisin, lähinnä lauantaisin. On oltava mahdollisuus oman auton käyttöön. Tehtävät täytetään huhtikuussa 2020 tai sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä on koeaika.

Lisätietoja antaa hautaustoimen päällikkö Teija Marjamäki arkisin ma-pe klo 12-16.

Hakuaika päättyy 15.3.2020. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana.

Otamme vastaan vain tämän rekrytointipalvelun kautta saapuneita hakemuksia.