(Poistunut julkaisusta)

Hautausmaan kausityönjohtaja
Espoon seurakuntayhtymä, Kiinteistöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2019

Espoon seurakuntayhtymä hakee Kappelin, Kellonummen ja Kirkon hautausmaille viittä hoito- ja kunnossapitotöihin osallistuvaa kausityönjohtajaa määräaikaiseen työsopimussuhteeseen hoitokaudelle 2019.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään puutarhurin tutkinto. Odotamme hakijoilta yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta sekä kykyä palvella läheisensä menettäneitä omaisia. Puutarha-alan työkokemus sekä hautausmaan hoidon käytännön tuntemus ja esimiestaidot katsotaan eduksi. Kausityönjohtaja toimii hautausmaasta vastaavan hautaustoimen työnjohtajan alaisuudessa.

Työnjohtajan työtehtäviin kuuluvat hautausmaiden yleishoidon ja hautojen hoidon valvonta sekä opastus. Työnjohtaja valvoo omalta osaltaan, että työt tehdään hautausmaalla tapahtuvia toimituksia häiritsemättä käyttäen tarkoituksenmukaisia työvälineitä ja työtapoja, unohtamatta työturvallisuutta. Tarvittaessa työnjohtaja osallistuu myös itse töihin. Lisäksi tehtäviin kuuluvat hautausmailla asioivien palvelu ja neuvonta. Suurimpana työnä kesähoitokauden aikana on kunnostaa ja hoitaa ne yksityisten haudat, jotka hautainhoitorahasto ja seurakuntayhtymä ovat ottaneet hoidettaviksi.

Palkkaus määräytyy kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti, vaativuusryhmä on 403 ja palkka 2106-2422 euroa/kk työkokemuksesta riippuen. Viikkotyöaika on 38,75 h. Tehtävät täytetään huhtikuussa 2019 tai sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä on koeaika.

Lisätietoja antaa hautaustoimen työnjohtaja Sirpa Lehtinen puh. 09 8050 2356 arkisin klo 13-14.

Hakuaika päättyy 3.2.2019. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana.