Hautausmaan kausipuutarhuri
Helsingin seurakuntayhtymä, Kiinteistö-osasto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2021

Haemme Helsingin seurakuntayhtymän hautausmaille kausipuutarhureita toimimaan hautausmaiden työnjohtajien sijaisina ja kausityöntekijöiden esimiehinä hauta- ja puistoalueiden kunnossapidossa, viherrakentamisessa, siivouksessa ja vahtimestarityössä. Kokonaisuudessaan kausipuutarhurin työpaikkoja on noin 16 kappaletta, Hietaniemessä 5, Malmilla 4, Honkanummella 5, Maunulassa 1-2 ja Östersundomissa 1 kappaletta.

Kausipuutarhurin työtehtäviin kuuluu työryhmän ohjaus ja työskentely ryhmän mukana, työnjohtajan sijaistaminen tämän lomien aikana, työntekijöiden perehdyttäminen ja töiden suunnittelu.

Helsingin seurakuntayhtymän puistomaiset hautausmaat ovat osa kaupungin viherverkkoa. Hautausmaat kertovat paikallisesta historiasta ja kulttuurista. Hautausmailla on positiivinen työilmapiiri ja työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan. Hautausmaiden kausityöntekijöille tarjotaan erilaisia työtehtäviä ja voimme tarjota osaamisen mukaisia töitä sekä alan ammattilaisille, että opiskelijoille. Hyvän työilmapiirin ja kauniin ympäristön lisäksi hautausmailla on panostettu laadukkaisiin työvälineisiin ja koneisiin.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa puutarha-alan koulutusta ja itsenäistä työotetta, kokonaisuuksien hallintaa ja koordinointikykyä, taitoa toimia ohjaustehtävissä sekä hyvää yhteistyökykyä. Tehtävässä työskentely edellyttää ajokorttia, sekä koneiden käyttötaitoa. Laaja alan tuntemus ja käytännön työkokemus viheralueiden hoidosta ja rakentamisesta sekä kokemusta ohjaustyöstä lasketaan eduksi.

Tehtävän palkkaus on Kirvestesin palkkaluokan 402 mukainen.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön, monipuoliset työtehtävät sekä mahdollisuuden työskennellä 6-8 kuukautta.

Työt alkavat huhti-kesäkuun aikana.

Rekrytointi aloitetaan jo hakuajan kuluessa.

Hakuaika 1.1.-28.2.2021

Tiedustelut hautausmaiden toimistoista:
Hietaniemen hautausmaa: 09 2340 2800
Malmin hautausmaa: 09 2340 2850
Honkanummen ja Östersundomin hautausmaa: 09 2340 2900
Maunulan uurnalehto: 09 2340 2950

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1410426
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa, Helsinki