Hautausmaan kausipuutarhuri
Tuusulan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Tuusulan seurakunta hakee kausipuutarhureita määräaikaisiin työsuhteisiin hoitokaudelle 2019 Paijalan hautausmaalle, Kirkkopuistoon, Kellokosken hautausmaalle ja Jokelan uurnalehtoon.

Kausipuutarhurit vastaavat viheralueiden ylläpitotyön toteutuksesta vastuualueillaan, toimivat ryhmänvetäjinä ja osallistuvat erityistä osaamista vaativiin työtehtäviin, kuten haudankaivuuseen, kasvinsuojeluun tai työvälineiden huoltoon.
Kelpoisuusvaatimuksena on viheralan/puutarhatalouden perustutkinto (puutarhuri) tai vankka alan työkokemus. Eduksi katsotaan hautaustoimen toimintaympäristön tuntemus, koneiden ja laitteiden käyttötaito sekä valmiudet työskentelyyn itsenäisesti ja ryhmässä.
Odotamme kausipuutarhureilta positiivista asennetta, täsmällisyyttä, kykyä fyysiseen ulkotyöhön sekä yhteistyökykyä. Palkkaus on KirVESTESin mukainen, vaativuusryhmä 303. Tehtävät täytetään 15.4.2019 alkaen ja työsuhteen kesto on 6,5 kuukautta.

Viikkotyöaika on 38 tuntia 45 minuuttia. Työsuhteissa on 1 kuukauden koeaika.

Hakuaika päättyy sunnuntaina 3.2.2019. Hakeminen tehtäviin tapahtuu KirkkoHR-rekrytointiohjelman kautta sähköisesti.

Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Haastattelut ja rekrytoinnit aloitetaan hakuajan aikana.

Lisätietoja antaa tarvittaessa:
työnjohtaja Mona Tigerstedt
040 648 6602 tiistaista torstaihin klo 12-14
mona.tigerstedt@evl.fi

tai
ylipuutarhuri Virpi Väre
040 580 4915 tiistaista torstaihin klo 12-14
virpi.vare@evl.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1218789
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite