(Poistunut julkaisusta)

HAUTAUSMAAMESTARIN TOIMI
Järvenpään seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Järvenpään seurakunnassa on haettavana vakituinen kokoaikainen hautausmaamestarin toimi. Tehtävät ovat monipuoliset käsittäen mm. hautojen kaivuuta, peittämistä ja kunnostamista, hautausmaan yleis- ja viherhoitoa, konetyöskentelyä ja koneiden huoltotoimia, lumitöitä ja hiekoitusta, atk-työskentelyä, asiakaspalvelua ja toimistotyötä, vainajien vastaanottoa, siunauskappelin vahtimestarin tehtävät, puhtaanapito- ja kiinteistöjenhoitotehtäviin osallistumisen. Tehtävään voi kuulua myös seurakuntapuutarhurin sijaistamista. Työtä on myös viikonloppuisin.

Kelpoisuusehtona on alalle soveltuva ammatillinen koulutus tai tutkinto ja työkokemus. Hakijan eduksi katsotaan kokemus työtehtävissä tarvittavien koneiden käytöstä. Toimeen valittavan tulee olla ev.lut. kirkon jäsen, koska tehtävässä on osana siunauskappelin vahtimestarin tehtävät arkku- ja uurnasaattoineen. Tehtävässä tarvitaan ajokorttia. Tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 402 ja peruspalkka on 1963,51 €/kk ja lisäksi voi saada kokemuksesta riippuvaa vuosisidonnaista osaa max 15 %. Toimi täytetään 6 kk koeajalla.

Hakemukset ja CV:t tai opinto- ja työtodistusjäljennökset (joita ei palauteta) on toimitettava 18.10.2018 klo 14.00 mennessä os. Kirkkoneuvosto, PL 54, 04401 JÄRVENPÄÄ tai sähköpostina jarvenpaan.seurakunta@evl.fi.

Lisätietoja antaa seurakuntapuutarhuri Satu Vuorinen puh. 050 443 4925.