(Poistunut julkaisusta)

Hautausmaa-assistentti, Honkanummen hautausmaa
Helsingin ev.lut. seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Helsingin seurakuntayhtymän kiinteistöosaston ympäristö- ja hautaustoimen palveluyksikkö hakee hautausmaa-assistenttia vakituiseen työsuhteeseen. Hautausmaa-assistentin ensisijainen työskentelypaikka on Honkanummen hautausmaan toimisto. Työ voi sisältää tarvittaessa tehtäviä myös muilla seurakuntayhtymän hautausmailla sekä ympäristö- ja hautaustoimen toimipisteissä.

Tehtävään kuuluu hautausmaan asiakaspalvelu- ja toimistotehtävien hoitaminen, henkilöstöhallintoon liittyviä tehtäviä, viestinnän ja tiedotuksen tehtäviä sekä erilaisiin projekteihin ja kehityshankkeisiin osallistumista.

Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta sekä kykyä toimia eri työyhteisöissä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ammattikorkeakoulututkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Tehtävä edellyttää tietoteknistä osaamista ja valmiutta opetella käyttämään työnantajan käytössä olevia ohjelmistoja sekä avointa suhtautumista uuden oppimiseen. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen ja tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Hautausmaa-assistentin tehtävän vaativuusryhmätaso on 501 ja peruspalkka 2316,97 €/kk. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa, joka perustuu aikaisempaan työkokemukseen. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävään hakeminen tapahtuu KirkkoHR-järjestelmän kautta. Hakuaika päättyy 1.11.2019. Haastattelut järjestetään ke 13.11. Honkanummen hautausmaalla. Tehtävä täytetään 16.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ma 14.10. klo 12.00-15.00 ja pe 25.10. klo 8.00-11.00 ylipuutarhuri Marko Laakso, p. 09 2340 2901.