(Poistunut julkaisusta)

Hautausmaa-assistentti, Hietaniemen hautausmaa
Helsingin ev.lut. seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Helsingin seurakuntayhtymän kiinteistöosaston ympäristö- ja hautaustoimen palveluyksikkö hakee hautausmaa-assistenttia vakituiseen työsuhteeseen 1.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hautausmaa-assistentin ensisijainen työskentelypaikka on Hietaniemen hautausmaa. Tehtävä sisältää tarvittaessa työtehtäviä myös muilla seurakuntayhtymän hautausmailla ja ympäristö- ja hautaustoimen toimipisteissä.

Tehtävään kuuluu hautausmaan asiakaspalvelu- ja toimistotehtävien hoitaminen, henkilöstöhallintoon liittyviä tehtäviä, ympäristö- ja hautaustoimen viestinnän ja tiedotuksen tehtäviä ja erilaisiin projekteihin ja kehityshankkeisiin osallistumista.

Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta sekä kykyä toimia eri työyhteisöissä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ammattikorkeakoulututkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Tehtävä edellyttää tietoteknistä osaamista ja valmiutta opetella käyttämään työnantajan käytössä olevia ohjelmistoja. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Hautausmaa-assistentin tehtävän vaativuusryhmätaso on 501 ja peruspalkka 2316,97 €. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa, joka perustuu aikaisempaan työkokemukseen. Se on enintään 15 prosenttia peruspalkasta.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Aloitus 1.7. tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylipuutarhuri Ari Pipatti, p. 09-2340 2801. Puhelintiedustelut ti-to klo 13-15 välisenä aikana.

Tehtävän vaativuusryhmä kirkon palkkausjärjestelmässä on 501 ja peruspalkka 2316,97 €. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa, joka perustuu aikaisempaan työkokemukseen. Se on enintään 15 prosenttia peruspalkasta.

Hakuaika päättyy 6.6.2019.