(Poistunut julkaisusta)

Hauta-asioiden sihteeri
Kirkkonummen seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Hauta-asioiden sihteerimme hoitaa itsenäisesti hauta-asiat, kuten asiakaspalvelun, hautapaikkojen kirjaamisen, laskutuksen sekä hauta-asioiden arkistoinnin. Hauta-asioiden lisäksi sihteerin säännöllisiin tehtäviin kuuluu seurakuntayhtymän kirjaamon hoitaminen sekä muita arkistointiin, laskutukseen ja asian- ja tiedonhallintaan liittyviä tehtäviä. Erityisesti loma-aikoina tehtäviin voi kuulua myös muita seurakuntayhtymän hallinnossa hoidettavia tehtäviä.

Hae meille, jos
sinulla on tehtävään soveltuva vähintään opistotason koulutus ja käytännön kokemusta
pidät asiakaspalvelusta
olet hyvä tietojärjestelmien käyttäjä
sinulla on hyvä suomen ja ruotsin kielen suullinen taito

Luemme eduksi viestintään, arkistointiin ja asianhallintaan liittyvän osaamisen ja kokemuksen.

Toivomme, että olet järjestelmällinen, itsenäisesti toimiva ja huolellinen työntekijä, joka hoitaa niin rutiinit kuin työnsä kehittämistäkin ja on valmis tarvittaessa joustamaan tiimin töiden mukana. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä 1.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjolla on mielenkiintoinen ja monipuolinen työ seurakuntahallinnon parissa. Tehtävän palkkaus on Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 503 mukainen (peruspalkka 2467,01 euroa/kk), minkä lisäksi maksetaan enintään 298,96 euron lisä kokemuksesta riippuen. Hauta-asioiden sihteerin toimipaikka on tällä hetkellä Kirkkonummen seurakuntatalo. Tehtävään valitun tulee olla evankelisluterilaisen seurakunnan jäsen ja hänen tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan neljän kuukauden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi rekrytointilinkkimme kautta: viimeistään torstaina 2.1.2020 klo 16.00 mennessä. Haastattelut pidämme 16.1.2020 ja 17.1.2020.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Sirkkaliisa Cavonius, puh. 040 8243 675.