(Poistunut julkaisusta)

Haussa vuoropäällikkö Hemingway`s Jyväskylään
Restel Ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2019

Hemingway’sit sijaitsevat keskellä kaupunkien sykettä ja vilinää. Hemingway's on seikkailuhenkisten sielujen kohtauspaikka, jossa tarinaa isketään hyvässä seurassa ja inspiroivassa ilmapiirissä muun muassa oluen ja viinin kera. Nyt etsimme Jyväskylän Hemingway’siin VUOROPÄÄLLIKKÖÄ

Vastuualueesi

Hemingway’sin vuoropäällikkönä toimit anniskeluravintolan monipuolisissa tehtävissä: vastaat anniskelusta ja huolehdit baarin toiminnasta sekä asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä. Vastaat omassa vuorossasi henkilökunnan johtamisesta sekä toimipaikalle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Katsot, että asiat hoituvat ketjun toimintatapoja ja standardeja mukaillen ja varmistat asiakaspalvelun toimivuuden. Toimit yksikön päällikön oikeana kätenä ja myös tarvittaessa yksikön päällikön sijaisena.

Menestyksen avaimet

Ammattitaito, asiakaspalveluhenkisyys, ongelmanratkaisukykyisyys, reippaus ja vastuuntuntoisuus ovat tässä työssä tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Etsimme alan rautaista ammattilaista, joka on kiinnostunut juomatuotteista ja on vastuunsa tunteva pelimies /-nainen, jolla pilkettä silmäkulmassa ja varustettuna ulospäinsuuntautuneella sosiaalisella luonteella.

Olet palvelualan ammattilainen, jolta löytyy näkemystä, mitä esimiehen tehtävässä onnistuminen vaatii. Haluat päästä näyttämään osaamisesi sekä palat halusta kehittyä kokonaisvaltaisesti työssäsi. Ymmärrät hyvän asiakaspalvelun päälle ja olet tarkkana ja sitoutuneena vuoropäällikkönä esikuva koko tiimillesi.

Huolehdit työntekijöiden ja esimiehen välisestä tiedonkulusta, ja näin ollen sinulta odotetaan hyviä vuorovaikutustaitoja. Osaat antaa palautetta rakentavasti. Vuoropäällikkönä olet tottunut vuorotyöhön: Olet valmis antamaan panoksesi joustavasti, mukaan lukien viikonloppuvuorot. Huomioithan, että sinulla tulee olla sekä anniskelu- että hygieniapassi.

Olet palvelualan ammattilainen ja haluat päästä näyttämään osaamisesi sekä palat halusta kehittyä kokonaisvaltaisesti työssäsi. Ymmärrät hyvän asiakaspalvelun päälle ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Baaritarjoilijana olet tottunut vuorotyöhön: Olet valmis antamaan panoksesi joustavasti, mukaan lukien viikonloppuvuorot. Huomioithan, että sinulla tulee olla sekä anniskelu- että hygieniapassi.

Tarjoamme sinulle

Vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien asiakkaiden ja työkavereiden ympäröimänä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja keskimääräinen vähimmäistuntimääräsi on 90h/3vkoa. Me Restelillä tunnistamme lahjakkuudet, pidämme huolta työntekijöistämme ja pystymme tarjoamaan laajan kattauksen houkuttelevia urapolkuja. Bonuksena tulevat suuren työnantajan erinomaiset henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat osaksi tiimiämme, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi, palkkatoiveen kera, viimeistään 12.8. mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoa tehtävästä antaa Ravintolapäällikkö Jesse Huhta p. 0407736416

Edellytykset työnsaannille:

  • Täysi-ikäisyys
  • Suomen kielen taito
  • Anniskelupassi

Eduksi luettavat asiat:

  • Hygieniapassi

Liitäthän todistukset suoraan hakemukseesi, liitä CV-kohdasta.