(Poistunut julkaisusta)

Haussa Työnjohtaja, Vastaava Mestari ja Työmaainsinööri
Oy Rakennuskultti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Rakennuskultissa on lähiaikoina alkamassa useita mielenkiintoisia projekteja pääkaupunkiseudulla, jonka vuoksi etsimme yritykseen osaajia seuraaviin vakituisiin työtehtäviin. Klikkaa, tutustu ja hae!

  • Kaksi työnjohtajaa
  • Vastaava työnjohtaja
  • Työmaainsinööri

 

Työnjohtajan tehtävä (2 paikkaa) soveltuu sinulle, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta työnjohdon tehtävistä ja haluat edelleen kehittyä alallasi kovaksi osaajaksi. Työnjohtajille on töitä tarjolla niin uudis- kuin saneerauskohteissa.

Voisit olla etsimämme vastaava työnjohtaja, jos sinulla on vastaavan pätevyys PK-seudulla tai sinulle on kertynyt 4 vuotta työnjohdon kokemusta ja olet valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi vastaavan mestarin tehtävään.

Työmaainsinöörin tehtävä soveltuu esimerkiksi vasta koulusta valmistuvalle, jonkin verran käytännön työmaakokemusta omaavalle tekijälle. Työmaainsinöörin roolissa pääset näkemään projektin kaikki eri työvaiheet. Tehtävä sisältää yhteydenpitoa tilaajaan ja yhteistyökumppaneihin, toimisto- ja paperitöitä, aikataulu- ja kustannusseurantaa sekä raportointia.

Rekrytoinnista vastaa Värväämö. Lisätietoja tehtävistä saat Värväämön Sonja Vainiolta, 040 508 5162 tai sonja.vainio@varvaamo.fi. Hae heti, sillä tehtävät täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Haku päättyy 2.9.2018.