(Poistunut julkaisusta)

Haussa Työnjohtaja Turun seutu/PK-seutu, Hovako Oy
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Hovako Oy on hoivatalokohteiden rakentamiseen ja suunnitteluun perehtynyt yritys, jonka rakentamisen perustana on asiantunteva suunnittelutyö. Toteutamme hankkeet käyttämällä eri elementtejä. Rakennamme elementtimme tehtaalla kuivissa olosuhteissa. Viime vuoden liikevaihtomme oli noin 18 M€.

Etsimme Paimiossa alkavaan kohteeseemme Työnjohtajaa tai Vastaavaa työnjohtajaa. Työnjohtajan tehtävään toivomme muutaman vuoden kokemusta, mutta myös uransa alussa olevat otetaan huomioon, jolloin tukena on kokeneempi vastaava mestari. Vaihtoehtoisesti voit olla kokenut Vastaava mestari, jolloin vastaat yksin kohteesta. Kohde on kooltaan 1000 m2 hoivakoti, jonka rakennusaika on vähän alle vuosi. Työmaan aloitus on kevään aikana. Paimion työmaan jälkeen voit jatkaa PK-seudun kohteissa.

TYÖTEHTÄVÄ: Työnjohtaja/Vastaava mestari
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Paimio/PK-seutu
TYÖN KESTO: Vakituinen ja kokoaikainen tehtävä, aloitus on kevään aikana. Työmaa alkaa keväällä 2020, kohteen valmistuttua mahdollisuus jatkaa PK-seudun kohteissa.

Mitä toivomme sinulta?

- Aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä, voit olla urasi alussa tai vaihtoehtoisesti kokenut Vastaava mestari.
- Soveltuvaa koulutusta (Rakennusmestari tai -insinööri).
- Alalla käytettävien ohjelmistojen tuntemista.
- Hyviä neuvottelutaitoja ja jämäkkää asennetta.

Mitä tarjoamme sinulle?

- Meillä saat tukea muilta etkä jää yksin huoliesi kanssa.
- Vakituisen ja kokoaikaisen tehtävän, meillä hommia riittää.
- Aloitus aikataulusi mukaisesti.
- Kilpailukykyisen palkan.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Voit soittaa meille, laittaa sähköpostia tai lähettää CV:n "Hae paikkaa" -linkistä. Tartu siis luuriin ja pirauta, Sonja p. 040-5085162 tai Juho p. 050-5149958, puhelusi on tervetullut! Sähköposti: sonja.vainio@varvaamo.fi tai juho.palosaari@varvaamo.fi. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 29.3.2020.

Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.