(Poistunut julkaisusta)

Haussa työnjohtaja - Jusmar Oy
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Rakennusliike Jusmarilla on 15 vuoden kokemus takanaan ja olemme keskittyneet peruskorjausrakentamiseen. Liikevaihtomme oli vuonna 2018 n. 12,0 M€. Sijoituimme Rakennuslehden valtakunnallisessa tutkimuksessa (toukokuu 2019) paras kate sekä paras tuotto pääomalle- listojen kuudenneksi.

Toimialueemme on PK-seutu. Olemme ketterä yritys, jossa päätöksenteko on joustavaa ja nopeaa.  Alihankkijamme ovat mukavia, tilaajat ovat ammattirakennuttajia ja yhteistyö on mutkatonta – ponnistelemme kaikki kohti yhteistä tavoitetta. Toimistomme sijaitsee Vantaalla osoitteessa Äyritie 12b / 4.krs, 00510 Vantaa (Gate 8 Business Park).

TYÖTEHTÄVÄ: Työnjohtaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Vantaa
TYÖN KESTO: Vakituinen ja kokoaikainen tehtävä, aloitus on sopimuksen mukaan

Mitä toivomme sinulta?

- Voit olla kokenut tekijä tai nuori työnjohtaja uran alussa, asenne ja motivaatio ratkaisee.
- Alan koulutusta, olet rakennusmestari tai -insinööri (AMK/DI).
- Vastaat työmaan aika-, laatu-, työturvallisuus- ja kustannustavoitteista.
- Suunnittelet ennakkoon tulevat työt ja vaadit tätä myös alaisiltasi.
- Osaat laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja ajankäyttösi on sen mukainen.
- Pystyt tekemään päätöksiä riittävän nopeasti tiukoissa tilanteissa ja sitoudut niihin.

Mitä tarjoamme sinulle?

- Meillä on rento meininki. Tykkäämme kaikki tehdä töitä tosissamme, mutta emme ole tosikkoja.
- Tämä on hyvä paikka sinulle, joka pidät itsenäisestä työskentelystä. Meillä pääset kehittymään, vastuuta saat sen mukaan kuin haluat kantaa.
- Meitä on kokenut porukka, joka auttaa ja tukee tarpeen mukaan.
- Ymmärrämme ihmisten erilaisia elämäntilanteita. Kiireisenä aikana voit joutua hieman venymään, mutta joustamme myös toiseen suuntaan.
- Sinulla mahdollisuus lisäkoulutukseen työn ohella.
- Meillä normaalia laajempi työterveyshuolto.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haku on helppoa ja nopeaa. Hakemuksen voit täyttää "Hae paikkaa" -linkistä. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 30.6.2019.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Soita meille, jos haluat kuulla lisää: Sonja p. 040-5085162 tai Juho p. 050-5149958.