(Poistunut julkaisusta)

HAUSSA TEKIJÖITÄ MONIPUOLISIIN TOIMISTOTEHTÄVIIN!
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Hei arvon työnhakija,

Elämme tällä hetkellä hyvin erikoislaatuista aikaa ja monille meistä se on tuonut eteensä yllättäviäkin muutoksia. Uskomme kuitenkin tulevaisuuteen ja siihen, että kyllä työ vielä tekijänsä löytää ja tekijä löytää työn. Tätä varten lähdemme kartoittamaan työnhakijoiden osaamista ja toiveita työnsuhteen, jotta voisimme nopeammin yhdistää tekijän ja työn tarpeiden mukaan.

Kyseessä on siis avoin haku, jossa kartoitamme ehdokkaidemme taustaa ja osaamista parhaamme mukaan etukäteen. Tarjolle tulevat työt voivat olla hyvinkin vaihtelevia - kokoaikaisia, osa-aikaisia, määräaikaisia, toistaiseksi voimassaolevia ja/tai vuokrasuhteita. Vallitsevasta tilanteesta huolimatta työpaikkoja on avoinna ja osaamista tarvitaan edelleen tukemaan yllättävissäkin paikoissa. Kerrothan meille mahdollisimman hyvin itsestäsi ja toiveistasi uutta työtä kohtaa, jotta me voisimme auttaa Sinua löytämään uuden työn!

Haussa pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla työntekijöitä erilaisiin toimistotehtäviin mm. assistentin ja/tai koordinaattorin rooleihin. Tehtävät usein sijoittuvat eri toimialoille erilaisiin toimisto- ja back office tehtävien pariin. Mahdollisia rooleja voi olla toimistoassistentti, myyntikoordinaattori, tilaustenkäsittelijä, asiakaspalvelija ja monet muut tehtävät moninaisissa toimiston hallinnollisissa rooleissa!

Emme odota sinulta pitkää kokemusta tai tiukkoja tutkintovaatimuksia, koska etsimme aitoja erilaisia tekijöitä auttamaan asiakkaitamme jatkossakin. Asiakkaamme arvostavat hyvää kielitaitoa, joten mainitsethan, jos sinulta sujuu suomen kielen ohella muitakin kieliä. Erilaisten järjestelmien osaaminen voi olla äärimmäisen arvokasta, joten listaathan mitkä järjestelmät sinulta sujuvat entuudestaan. Emme siis ennalta aseta erityisvaatimuksia, vaan haluamme toimia mahdollistajana.

Toivottavasti olemme luottosi arvoisia, että pääsemme tutustumaan sinuun hakijana paremmin. Pääset hakeutumaan avoimeen tehtävään HAE linkin kautta. Liitäthän mukaan CV:si ja/tai avoimen hakukirjeen, jossa kerrot itsestäsi meille lisää. Meitä eritoten kiinnostaa osaamisesi ja se minkälaista työtä etsit. Työnhakijoidemme terveys ja turvallisuus ovat meille edelleen tärkeässä asemassa ja siksi vallitsevassa tilanteessa hoidamme haastattelumme puhelimitse sekä videotyökaluja hyödyntäen.

Pyrimme löytämään sinulle mielekkäitä työtehtäviä ja uutta tuulta urallesi. Vallitsevan tilanteen vuoksi tämä voi hieman kestää, joten olethan myös kärsivällinen. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä prosessin edistämiseksi ja mielellämme myös sparraamme työnhaussa. Otamme erikseen henkilökohtaisesti yhteyttä, mikäli meillä voisi olla sopivaa tehtävää Sinulle tarjolla ja käymme kanssasi läpi kokonaisuuden.

Rauhallista ja turvallista alkanutta syksyä toivottaen Manpowerin rekrytoijat;
Alma Rista, +358406107241, alma.rista@manpowergroup.fi
Kati Tyrväinen, +358407609549, kati.tyrvainen@manpowergroup.fi
Suvi Väänänen, +35840 167 9091, suvi.vaananen@manpowegroup.fi

Olethan meistä keneen tahansa yhteydessä, jos on mitä vain kysyttävää.
Haastavien aikojen keskellä yhdessä tekeminen ja yhteiset päämäärät korostuvat ja haluamme edelleen olla osaltamme auttamassa työntekijöitä ja työnantajia yhdistämään osaamisensa.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.