(Poistunut julkaisusta)

Haussa tarjoilija aurinkoiseen Amarilloon
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Hola amigos! Nyt laitetaan sombrerot pyörimään ja työtkin maistumaan herkulliselta. Etsimme tarjoilijaa hyppäämään mukaan Amarillon remmiin, jossa hauskuus, runsaat maut ja tekemisen meininki ilostuttavat asiakkaita yllätyksellisyydellään, kuin pinjata konsanaan.

Sokos Hotel Vantaan yhteydessä olevassa ruokaravintola Amarillossa pääosassa ovat rehdit texmex maut, jotka lennättävät asiakkaat makumatkalle valtameren toiselle puolen. Fajitaksien ja margaritojen täydentämän illan kruunaa rento ja konstailematon asiakaspalvelu, jota sinulla on nyt mahdollisuus maustaa omalla persoonallasi.

Toivomme, että työskentelyasenteesi olisi Amarillon fiiliksen mukaisesti rehti ja rempseä. Omaat jo hieman aikaisempaa tarjoilukokemusta esimerkiksi lautasten kannosta ja tilauksien vastaanottamisesta mutta ennen kaikkea olet omillasi aurinkoisena asiakaspalvelijana. Amarillossa pääset myös ehdottomasti kehittämään aikaisempaa osaamistasi ja saat koko tiimin tuen tavoitteessasi kehittää taitojasi. Hyppäät kevyesti mukaan tähän hulvattomaan työporukkaan, mikäli työskentelyssäsi näkyy sopivana mixinä tiimityötaitoja ja omatoimisuutta. Aikaisempi kokemus kassan käytöstä on ehdottomasti eduksi tässä tehtävässä.

Kesä Amarillossa tarjoilee sinulle keskimäärin 60h/3vko ja työt alkavat sopimuksen mukaan jatkuen elokuun lopulle asti. Ravintola on avoinna iltaisin, joten työvuorot sijoittuvat ajalle 15-24. Työsuhde solmitaan Opteamin kanssa ja palkkauksessa noudatetaan alan työehtosopimusta.

Kesä lähestyy jo kovaa vauhtia eikä tämäkään työ liikoja odottele. Tartu siis kiinni tilaisuuteen ja hae tehtävää hakulinkin kautta!

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Yhteistyöhenkisyys, Itsenäinen työote