HAUSSA TALOUSHALLINNON OSAAJIA MONIPUOLISIIN TEHTÄVIIN!
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Hei SINÄ meille tärkeä työnhakija,

Työnhaku muuttaa jatkuvasti muotoaan ja osoittautuu ajoittain hyvinkin haastavaksi tuoda omaa aitoa osaamista esille. Uskomme kuitenkin siihen, että kyllä oikea työ vielä tekijänsä löytää ja tekijä löytää oikean työn. Tätä varten olemme lähteneet kartoittamaan työnhakijoiden osaamista ja toiveita työnsuhteen, jotta voisimme nopeammin yhdistää tekijän ja työn tarpeiden mukaan. Olemme jo useita tekijöitä auttaneet löytämään uusia tehtäviä ja taas haluamme olla avuksi.

Kyseessä on siis avoin haku, jossa kartoitamme ehdokkaidemme taustaa ja osaamista parhaamme mukaan etukäteen. Tarjolle tulevat työt voivat olla hyvinkin vaihtelevia - kokoaikaisia, osa-aikaisia, määräaikaisia, toistaiseksi voimassaolevia ja/tai vuokrasuhteita. Vallitsevasta tilanteesta huolimatta työpaikkoja on avoinna ja osaamista tarvitaan edelleen tukemaan yllättävissäkin paikoissa. Kerrothan meille mahdollisimman hyvin itsestäsi ja toiveistasi uutta työtä kohtaa, jotta me voisimme auttaa Sinua löytämään uuden työn!

Asiakkaamme etsivät jatkuvasti työelämän eri vaiheissa olevia taloushallinnon osaajia. Taloushallinnon tehtävät usein muodostavat jopa 30% avoinna olevista työtehtävistämme. Mikäli siis etsit uusia mahdollisuuksia, joissa pääset tuomaan omaa osaamistasi ja/tai haluat kehittyä taloushallinnon alalla, niin jätä meille avoin hakemuksesi. Mielellämme keskustelemme kanssasi lisää tarjolla olevista tehtävistä.

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut tekijä. Tärkeintä on kertoa meille mitä osaat ja mistä taustasi koostuu. Taloushallinnon rooleissa arvostamme eritoten kokemusta sekä koulutusta. Taloushallinnon tehtävissä myös järjestelmätuntemus on usein suuressa roolissa, joten kerrothan kattavasti mitkä järjestelmät ovat sinulla jo entuudestaan hallussa.

Jos sinulla on osaamista esimerkiksi joistain seuraavista tehtävistä, niin tutustumme mielellämme osaamiseesi tarkemmin.

 • laskutus ja reskontra
 • taloushallinnon avustavat tehtävät
 • kirjanpito, kirjanpidon avustavat tehtävät
 • palkanlaskenta ja/tai palkanlaskennan avustavat tehtävät

Toivottavasti olemme luottosi arvoisia, että pääsemme tutustumaan sinuun hakijana paremmin. Pääset hakeutumaan avoimeen tehtävään HAE linkin kautta. Liitäthän mukaan CV:si ja/tai avoimen hakukirjeen, jossa kerrot itsestäsi meille lisää. Meitä eritoten kiinnostaa osaamisesi ja se minkälaista työtä etsit. Työnhakijoidemme terveys ja turvallisuus ovat meille edelleen tärkeässä asemassa ja siksi vallitsevassa tilanteessa hoidamme haastattelumme puhelimitse sekä videotyökaluja hyödyntäen.

Pyrimme löytämään sinulle mielekkäitä työtehtäviä ja uutta tuulta urallesi. Vallitsevan tilanteen vuoksi tämä voi hieman kestää, joten olethan myös kärsivällinen. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä prosessin edistämiseksi ja mielellämme myös sparraamme sinua työnhaussa. Otamme aina myös erikseen henkilökohtaisesti yhteyttä, mikäli meillä voisi olla sopivaa tehtävää Sinulle tarjolla ja käymme kanssasi läpi kokonaisuuden.

Aurinkoista ja innostavaa otetta kohti kesää! Manpowerin rekrytoijat;

Henri Repo, +35844 7590 643, henri.repo@manpowergroup.fi

Laura Parviainen, +358406310261, laura.parviainen@manpowergroup.fi

Suvi Väänänen, +35840 167 9091, suvi.vaananen@manpowegroup.fi

Olethan meistä keneen tahansa yhteydessä, jos on mitä vain kysyttävää.

Haastavien aikojen keskellä yhdessä tekeminen ja yhteiset päämäärät korostuvat ja haluamme edelleen olla osaltamme auttamassa työntekijöitä ja työnantajia yhdistämään osaamisensa.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1451143
 • Tehtäväalue: Taloushallinto ja tilintarkastus
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 28.5.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Suvi Vaananen
 • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa